Dodaj do ulubionych

Obejrzałam sobie

31.08.08, 23:14
"Ogród Luizy" i mi się podobał smile
Obserwuj wątek
    • magdawaw1 Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 10:47
      Mnie się tez barrdzo podobal ten film..
      • agamasia Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 13:18
        Dawno żaden polski film tak mi się nie spodobał, aż zrobiłam sobie powtórkę smile
        • aniuta75 Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 14:06
          A oczymto? smile
          • agamasia Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 14:47
            Pewien gangster stara się o żółte papiery i siedzi w wariatkowie. Przywożą tam
            dziewczynę chorą na schizofrenię, zaczyna z nią rozmawiać i jako jeden z
            nielicznych traktuje ją normalnie, nie jak wariatkę.
            Napisałabym więcej, ale film jest wart zobaczenia i nie chcę uprzedzać faktów wink
            • aniuta75 Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 14:50
              Czyli co? Ściągać big_grin? Dawaj tego torrenta co z niego ściągałaś tongue_outbig_grin>

P.S. A kto tam gra?
              • agamasia Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 14:54
                No koniecznie smile
                To chyba to było
                www.mininova.org/tor/1702225
                • aniuta75 Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 17:22
                  Aga a ten film to taki raczej babski, czy dla chłopa tyż może być big_grin?
                  • agamasia Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 18:37
                    No kurcze nie wiem big_grin
                    Gangsterzy też tam są, więc niby tak, ale tak ogólnie, to trudno mi ocenić ten
                    film z męskiego punktu widzenia wink big_grinDD
                    • aniuta75 Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 20:11
                      Dobra oglądnę w męskim towarzystwie a w razie czego wszystko zwalę na Ciebie tongue_outbig_grinDD.
                      • szmegesz Re: Obejrzałam sobie 03.09.08, 20:41
                        Oj tak film jest boski. Obejrzałam go aż 3 razy i na tym chyba się
                        nie skończy. Trochę to bajka, ale pięknościowa ze swietnymi rolami
                        Dorocińskiego ( ten najprzystojniejszy z Pitbulla ) i młodej,ale
                        bardzo dobrej aktorsko Patrycji Sumilas ( nie wiem czy nie
                        przekręciłam nazwiska )A film wg mnie jest i dla kobitek i dla
                        facetów.Dla facetów to spełnienie marzeń o kobiecie, którą może się
                        całkowicie zaopiekować, a ona go doceni za każdą rzecz.A dla kobiet
                        pocieszenie,że nawet gangster może się nawrócić pod wpływem miłości
                        • agamasia Re: Obejrzałam sobie 03.09.08, 22:43
                          Mam to samo Szmegesz, lubię tak od czasu do czasu sobie na jakiś ulubiony
                          fragmencik popatrzeć big_grin
                          A Luizę gra Patrycja Soliman.
    • luczijka Re: Obejrzałam sobie 15.09.08, 01:06
      Obejrzałam to wreszcie i też mi się podobało smile
      Ale moim zdaniem film zdecydowanie dla kobietek ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka