agamasia 31.08.08, 23:14 "Ogród Luizy" i mi się podobał Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawaw1 Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 10:47 Mnie się tez barrdzo podobal ten film.. Odpowiedz Link
agamasia Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 13:18 Dawno żaden polski film tak mi się nie spodobał, aż zrobiłam sobie powtórkę Odpowiedz Link
agamasia Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 14:47 Pewien gangster stara się o żółte papiery i siedzi w wariatkowie. Przywożą tam dziewczynę chorą na schizofrenię, zaczyna z nią rozmawiać i jako jeden z nielicznych traktuje ją normalnie, nie jak wariatkę. Napisałabym więcej, ale film jest wart zobaczenia i nie chcę uprzedzać faktów Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 14:50 Czyli co? Ściągać ? Dawaj tego torrenta co z niego ściągałaś > P.S. A kto tam gra? Odpowiedz Link
agamasia Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 14:54 No koniecznie To chyba to było www.mininova.org/tor/1702225 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 17:22 Aga a ten film to taki raczej babski, czy dla chłopa tyż może być ? Odpowiedz Link
agamasia Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 18:37 No kurcze nie wiem Gangsterzy też tam są, więc niby tak, ale tak ogólnie, to trudno mi ocenić ten film z męskiego punktu widzenia DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Obejrzałam sobie 01.09.08, 20:11 Dobra oglądnę w męskim towarzystwie a w razie czego wszystko zwalę na Ciebie DD. Odpowiedz Link
szmegesz Re: Obejrzałam sobie 03.09.08, 20:41 Oj tak film jest boski. Obejrzałam go aż 3 razy i na tym chyba się nie skończy. Trochę to bajka, ale pięknościowa ze swietnymi rolami Dorocińskiego ( ten najprzystojniejszy z Pitbulla ) i młodej,ale bardzo dobrej aktorsko Patrycji Sumilas ( nie wiem czy nie przekręciłam nazwiska )A film wg mnie jest i dla kobitek i dla facetów.Dla facetów to spełnienie marzeń o kobiecie, którą może się całkowicie zaopiekować, a ona go doceni za każdą rzecz.A dla kobiet pocieszenie,że nawet gangster może się nawrócić pod wpływem miłości Odpowiedz Link
agamasia Re: Obejrzałam sobie 03.09.08, 22:43 Mam to samo Szmegesz, lubię tak od czasu do czasu sobie na jakiś ulubiony fragmencik popatrzeć A Luizę gra Patrycja Soliman. Odpowiedz Link
luczijka Re: Obejrzałam sobie 15.09.08, 01:06 Obejrzałam to wreszcie i też mi się podobało Ale moim zdaniem film zdecydowanie dla kobietek ;P Odpowiedz Link