Gość: m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:09 Ile czasu czeka sie na pierwsza rozprawe w sadzie pracy? Ja czekam juz 8 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hej Re: sad pracy IP: *.miedzychod.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 09:28 to niemozliwe zeby tak dlugo czekac z własnego doswiadczenia wiem ze czeka sie góra 2 m-ce ,chyba zalezy jakiego typu sprawa, jakby co powinnas zadzwonic do sadu i zapytac sie co sie dzieje ze wniosek zostal złozony czekasz juz 8 m-cy popros by sprawdziła ci kobietka napewno sie dowiesz co było przyczyna tak długiego oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julie Re: sad pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 09:51 należy po pierwsze zadzwonić do śądu i sprawdzić, czy sprawa została zarejestrowana w repetytorium. Jeżeli tak, to warto napisać pismo do Prezesa wdziału (podając sygnaturę)z wnioskiem o jak najszybsze wyznaczenie pierwszej rozprawy i to umotywować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anastasia27 Re: sad pracy 25.06.04, 11:16 Do długo, ale np. w Warszawie się często zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: sad pracy 25.06.04, 12:34 Gość portalu: m napisał(a): > Ile czasu czeka sie na pierwsza rozprawe w sadzie pracy? Ja czekam juz 8 > miesiecy. Jak w Warszawie, to pewnie jeszcze poczekasz...ja czekalam prawie półtora roku - składałam w końcu grudnia '89, a rozprawa była w maju 2003 - wyrok (orzeczenie) wydane op 15 minutach, ale na pisemny, prawomocny i z klauzula wykonalności czekalalm jeszcze do wrzesnia czy października... Cierpliwości życzę.... Odpowiedz Link Zgłoś