Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rekrutacja GITD referent

IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.12, 17:44
    Cześć, czy wiecie już może gdzie będą odbywać się rozmowy na stanowisko referenta do pracy w Krakowie? Jak się pojawiło ogłoszenie to dzwoniłam do warszawy ale pani z kadr powiedziała, że nie wie i w ogóle była zaskoczona, że jest jakaś rekrutacja...No chyba nie będą robić szopki z kilkustopniową rekrutacją w warszawie na takie stanowisko... Zresztą nie bardzo wyobrażam sobie testy... bo niby z czego...żadnych wymagań nie było w ogłoszeniu...
    Obserwuj wątek
      • Gość: G Re: rekrutacja GITD referent IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.12, 21:25
        Niestety nic więcej nie wiadomo. Może jakieś świeże informacje ktoś posiada?
      • Gość: gosc cicho sza IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.12, 17:32
        Na razie nikt się nie odezwał. Macie też wyższe mgr? Obwiam się, że jak mam mgr prawa to się doczepią, że praca mało ambitna z takim wykształceniem.
        • Gość: WW Re: cicho sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 19:18
          Macie może jakieś nowe informacje?
          • Gość: gosc Re: cicho sza IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.12, 21:27
            Dalej cisza.
            • Gość: WW Re: cicho sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 21:38
              No to czekam dalej. Ciekawe czy dużo osób się rekrutowało....<?>
              • Gość: gosc Re: cicho sza IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 07:58
                Pewnie dużo, zważywszy, że wymagania były zerowe, bo średnie wykształcenie ma każdy, a nie sprawdzają żadnej wiedzy. No, ale nie ma się co dziwić skoro w Krakowie masa absolwentów bo wyższych uczelniach i pracować trzeba. Jesteś po studiach?
                • Gość: dudu Re: cicho sza IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 10:21
                  Sądzę, że pewnie zrobią jakieś testy żeby odsiać trochę osób bo na pewno mają mnóstwo złożonych aplikacji, gdyż wymagania były minimalne. Podejrzewam, że rekrutację przeprowadzą w warszawie bo sam dojazd do stolicy odsieje trochę osób (jak by nie było to są jakieś koszty dojazdu a ktoś kto szuka pracy nie zawsze moze sobie na taki wydatek pozwolić). Jeżel faktycznie będa jakieś testy to nie z wiedzy o UE i z historii tak jak to było w przypadku rekrutacji na kontrolerów... Nie było to zaznaczone w ogłoszeniu a dwukrotnie tą wiedzę sprawdzali. W późniejszych ogłoszeniach już wymóg takiej wiedzy pojawiał się...
                  A tak podsumowując to wcale się nie zdziwię jeśli te stanowiska są obsadzone...
                • Gość: WW Re: cicho sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 12:57
                  Niestety takie realia. Tak po studiach..
                  • Gość: gosc Re: cicho sza IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 16:40
                    A szukasz też pracy w innych instytucjach publicznych w Krakowie? Nie myślałeś o korporacjach, tego masa w Krakowie.
                    • Gość: WW Re: cicho sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 19:38
                      Szukam również w innych instytucjach publicznych, ale jak widać nadal szukam bez konkretnego efektu. Może masz jakiś pomysł, jak łatwo znaleźć i ją dostać:P
                      • Gość: dudu Re: cicho sza IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 19:51
                        Bez pleców to o pracy w administracji publicznej można zapomnieć. niestety takie jest życie...Każdy wciąga swoich i siedzi już do emerytury...
                      • Gość: gosc Re: cicho sza IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.12, 09:39
                        Ja się dostałem do pracy w administracji bez pleców, ale na zastępstwo, więc nie jest to umowa na czas nieokreślony, dlatego szukam czegoś innego ;) Nie mogę powiedzieć, gdzie są jeszcze oferty, bo mi konkurencję zrobisz ;)
      • Gość: gosc jakie zarobki? IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.12, 21:33
        Myślicie, że dadzą więcej niż minimalne wynagrodzenie?
        • Gość: B Re: jakie zarobki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.12, 15:35
          Do kogoś się już odezwali? Czy nadal cisza?
          • Gość: gosc Re: jakie zarobki? IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.12, 16:31
            Cisza, ciekawe dlaczego nic nie dają znać.
            • Gość: A Info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 21:17
              Wiadomo już coś? Macie jakieś nowe info?
              • Gość: gosc Re: Info IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.12, 16:11
                Dalej cisza. Dziwne.
      • Gość: assd Re: rekrutacja GITD referent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 12:52
        i co kontaktowali się już z kimś?
        • Gość: dina Re: rekrutacja GITD referent IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 20:20
          Pewnie dostali setki zgłoszeń... zanim przebiją się przez te wszystkie aplikacje i zorganizują rekrutację dla tych wszystkich osób zapewne minie sporo czasu... Aczkolwiek faktycznie już dosyć długo to trwa...
          • Gość: gosc cicho sza, nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 22:01
            nikt nie dzwoni ;)
            • Gość: Gość Re: cicho sza, nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosz IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 12:17
              Niestety przy dużej ilości kandydatów czeka się ok. miesiąca na zaproszenie na test :(
              Krócej to tylko przy umowach na zastępstwo.
              • Gość: gość jaki test? IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 22:10
                Z czego niby może być test do takiej pracy?
                • Gość: Gość Re: jaki test? IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 09:35
                  pewno ogólnie z działalności GITD i przepisów na podstawie których funkcjonuje....przy dużej ilości ofert nie ma mowy o innej selekcji.
      • Gość: assd Re: rekrutacja GITD referent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 13:15
        rekrutacja jest 10/10 w warszawie dziś wysłali maila do 24 osób:)
        • Gość: gosc JEST IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 15:43
          Kolega ma rację. Nawet niewiele osób się załapało. Ciekawe czy wszyscy przyjadą do Warszawy. Ja już odpadam, bo dziś dostałem pracę gdzie indziej ;)
          • Gość: WW Re: JEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 17:09
            A na którą godzinę macie być w środę?
            • Gość: anomim Re: JEST IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.12, 19:10
              Ale amatorka :).
              Jak można pracować w urzędzie centralnym i nie mieć bladego pojęcia o ukrytej kopii przy wysyłaniu wiadomości :). Wysłanie listy odbiorców podlega pod ujawnienie danych osobowych.
              A tak wiemy kto się pojawi :).
              • Gość: gosc Re: JEST IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 22:21
                Dokładnie, żenua na całej lini z tymi majlami.
                • Gość: gość Re: JEST IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.12, 23:45
                  z wiadomych mi źródeł trzy miejsca są już obsadzone.
                  Tak więc pozostaje 21 osób na jedną posadę. Czyli jest jak zawsze. Powodzenia dla tych, którzy mają czas i pieniądze na wyjazd do i powrót ze stolicy.
              • Gość: miś Re: JEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 05:33
                bo by im w urzędzie chciało się ukrywać maile specjalnie nie?
                • Gość: cccccc Ważne! IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 18:17
                  Nie wiem czy wiecie, ale jest 8-9 grup po 20 kilka osób. Czyli praktycznie prawie 200 kandydatów na 5 miejsc... porażka... informacje mam z GITD - dziś dzwoniłem tam.... normalnie farsa
                  • Gość: assd Re: Ważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 18:32
                    jedzie ktoś?
                    wg mnie ta cała rekrutacja na przybijanie pieczątek w warszawie to farsa, poco na tak niskie stanowisko tak wydziwiać?
                  • Gość: gosc Re: Ważne! IP: *.ip.netia.com.pl 09.10.12, 19:40
                    Co masz na celu, pisząc takie rzeczy?
                    Liczysz, że będziesz sam i się załapiesz na etat?
                    Przecież nawet przy tak dużej indolencji i niekompetencji pani, która wysłała maila, nikt takich informacji Ci nie udzielił i nie udzieli co do liczby kandydatów.
                    • Gość: Plum Re: Ważne! IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 20:12
                      Dostałam wczoraj maila z informacją, ale został on wysłany tylko do 20 osób, a nie do 24 jak pisze ktoś na forum-może faktycznie jest kilka grup, a w każdej po 20 kilka osób. Nie wiecie co to za testy?
                    • Gość: cccc Re: Ważne! IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 20:29
                      Mogłaś zadzwonić i się dowiedzieć ile jest grup. Przecież nie podała mi ile jest uczestników, tylko ile jest grup, o mniej więcej o tej samie liczbie uczestników. Myślcie ludzie...
                      • Gość: Plum Re: Ważne! IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 21:44
                        Sam pomyśl zanim coś napiszesz.Nie musiałam dzwonić, bo wystarczyło przeczytać na forum, że ktoś miał w mailu inną liczbę kandydatów i wiadomo, że jest więcej grup- zgadzam się z tobą, że jest mnóstwo ludzi, a ty się rzucasz...
                        Dobrej nocy
                        • Gość: cccccc Re: Ważne! IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 22:06
                          @Plum to nie było do Ciebie, lecz do osoby przedstawiającej się jako "gosc" z godziny 19:40. :)
                          • Gość: assd Re: Ważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 05:25
                            prawdę mowiąc o takich rzeczach powinni zawiadamiać na tydzien przed żeby zorganizować sobie wszystko, a nie na 48 godzin przed, z tego co ja wiem to też dzwonili do ludzi -tych co nie mieli maili podanych, ale rozmowa byla bardzo chamska, pani leciała za lista i jak ktoś powiedział ze nie może to mowiła że wykresla z listy i nawet do widzenia nie bylo tylko rzucała sluchawką:)

jesli rzeczywiście stanowiska sa obsadzone to straszne ździerstwo naciagać normalnych ludzi na jazde do wawy poto zeby sie przejechac, na stanowisko inspektora jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale nie do pieczatek, to chore:)

i ciekawe czy do pracy zgłaszali sie tylko ludzie z krakowa czy z całej polski?
      • Gość: assd Re: rekrutacja GITD referent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 05:09
        i jak było? co było/ ile ludzi?
        • Gość: Gość Re: rekrutacja GITD referent IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.12, 10:07
          Właśnie...czekam na relacje tych, którzy pojechali, my z siostrą sobie odpuściłyśmy
      • syl001 Re: rekrutacja GITD referent 18.09.16, 15:47
        Witam
        Właśnie dostałam zaproszenie na test do itd. na stanowisko referenta. Może ktoś był na tego typu testach i wie czego się spodziewać. Pytania będą otwarte czy wielokrotnego wyboru i czy będzie test komputerowy. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka