Gość: Iwona IP: *.Red-83-40-92.dynamicIP.rima-tde.net 22.01.13, 12:38 Moi kolezanki z pracy zachowuja sie wobec mnie nie fer i wszystko co zle to na mnie czy ja powinnam powiedziec o tym szefowi nie lubie na kogos skarzyc.odpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Wspolpracownicy 22.01.13, 14:45 może nie tyle powinnaś poskarżyć, ale skonfrontować czyli gdy ktoś mówi, ze ty coś źle zrobiłaś - zapytaj, najlepiej przy szefie, jeżeli jesteś pewna, ze źle nie zrobiłaś - co złego widzi w twoim działaniu i na jakiej podstawie tak sądzi, bo ty uważasz... a to działanie nie fair - to w czym się objawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Wspolpracownicy IP: *.Red-83-40-92.dynamicIP.rima-tde.net 22.01.13, 15:31 Dzieki za odpowiedz wlasnie tego sie boje zeby stosunki w pracy sie nie zepsuly.Ale masz racje. Obecnie jestem w Hiszpani i tu jest bardzo ciezko o prace, ale mi sie udalo po raz kolejny.Ja wczesniej pracowalam w domu starcow jako pielegniarka,ale ja zamkneli i ja jako jedyna dostalam sie do nastepnego domu starcow.Ta praca bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzza Re: Wspolpracownicy IP: *.opera-mini.net 22.01.13, 15:45 Taka praca dla Polaków i tak nas traktuja. Mamy te swoją Unię Europejską. Wole mieć 1200 zł ale u siebie i móc się wypyszczyć a nie w imie paru groszy więcej(bo to tylko w przeliczeniu więcej a tam minimum za które Hiszpan nie pójdzie) znosić tam humory jakiś brudasów.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMI Re: Wspolpracownicy IP: *.Red-88-5-76.dynamicIP.rima-tde.net 22.01.13, 17:35 "minimum za które Hiszpan nie pójdzie" Nie masz bladego pojęcia o obecnej sytuacji w Hiszpanii ;) Iwona ma, stąd nie dziwię się jej dylematom. Tak źle i tak niedobrze. Nazywania kogokolwiek "brudasami" nie skomentuję. Odpowiedz Link Zgłoś