Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wysyłanie OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 16:20
    mam pytanie dot. w.w. tematu, mianowicie czy wysyłając ofertę pracy netem
    zawierającą list motywacyjny i cv w załącznikach -CO WYSYŁACIE W ZWYKŁYM
    mailu by ofeta została zauważona i wyglądała jak najbardziej profesjonalnie?
    (wiem że czasami w zwyłym liście niektórzy wysyłają l. motywacyjny ale wolę
    poddać ten temat profesjonalistom)
    Obserwuj wątek
      • Gość: g Re: wysyłanie OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:57
        j.w.
      • Gość: DK Re: wysyłanie OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET ? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.08.04, 06:26
        Trzeba sobie coś w ofercie znaleść prywatnego. Np interesuje Cię branża.
        Ja ostatnio wysłałam jedną ofertę i trafiłam w 10. Na samym końcu
        napisałam,"Państwa oferta jest szczeg.dla mnie interesująca ze względu na
        położenie siedziby. ( mieszkam 10 min od pracy) I to przeważyło.
      • Gość: bbr Re: wysyłanie OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:27
        oferty, zawierające teksty w stylu: Państwa firma jest ósmym cudem świata, jest
        wspaniała bo zajmuje któreś tam miejsce w jakimś rankingu, ach jacy wy
        jesteście rozwojowi są dla mnie śmieszne, po prostu o śmiech mnie przyprawiają,
        co oczywiście nie znaczy że nie ma pracodawców którzy lubią tego rodzaju teksty
        ja uważam za poważne i sensowny gdy kandydat pisze co chce robić, jakie ma
        plany rozwoju, a tak w ogóle to najważniejsze jest cv a nie list motywacyjny
        • bombany_przez_mirke Re: wysyłanie OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET ? 06.08.04, 10:42
          "Biorąc pod uwage Państwa pozycję na rynku" :))) urocze......
          • Gość: bbr Re: wysyłanie OFERTY PRACY PRZEZ INTERNET ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 11:20
            dokładnie takie coś miałam na myśli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka