Gość: max IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:21 ciekawe jaki jest? Moja szefowa to humorzasta baba, uwielbia wazeliniarstwo, i na kazdym kroku podkresla swoja pozycje.Dobrze ze mam to juz za soba.A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Najgorszy szef IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:14 Najgorszy szef to taki ktory wie ze jest najgorszy i mu to nie przeszkadza ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym Re: Najgorszy szef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:45 tak,tak. Mój były szef to gnida. Guzik wiedział a zamiast obiecanej podwyżki dla pracowników kupił se nowe audi. Co ciekawe nie był właścicielem. A działo się to w NGK Polska, Warszawa, ul. Rejtana 17/10. Jak go spotkacie to spluńcie Odpowiedz Link Zgłoś
quantoo Re: Najgorszy szef 20.08.04, 22:50 Moj też jest megabucem. Burak bez polotu. Leje na niego i jego potomstwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppiiiitt Re: Najgorszy szef IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:54 Ci, o których mówisz, myślą, że dobry szef to tylko taki, o którym mówią "w końcu ten skurwysyn poszedł do domu". I oni wiedzą, że sie tak o nich mówią, ale im gorzej się o nich mówi, tym bardziej im się wydaje, że są znakomitymi szefami/kierownikami. Ale wg mnie najgorszy to taki, z którego naprawdę jest kawał skurwysyna, a wydaje mu się, że jest bardzo dobrym (sprawiedliwym i przyjaznym dla pracownika) szefem. Spotkałem takich, ch...je straszne, a im się wydawało, ze wielką łaskę robią i w ogóle czemu komus cos moze sie nie podobać. A teraz mam zajebistego szefa, really. Wszystko da sie z gosciem zalatwic i latwo dojsc do porozumienia. I NIE NARZEKAJ NA SZEFA SWEGO BO MOZESZ MIEC GORSZEGO - stare i wyswiechtane, ale prawdziwe. ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś