Gość: SoSa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:02 Byłam poproszona na rozmowę w sprawie pracy, do firmy /POCH/, powiedziano mi ,że drugi etap rozmów to test z j. angielskiego.Czy ktoś orientuje się jak taki test wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SoSa Re: II ETAP ROZMÓW W SPRAWIE PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:50 Nikt mnie nie oświeci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSa Re: II ETAP ROZMÓW W SPRAWIE PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:28 Hallo, czy ktoś mnie słyszy? RATUNKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: II ETAP ROZMÓW W SPRAWIE PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:36 test jak test wyglada tak : masz zdanie i czesc jest wykropkowana pod spodem masz 4 odpowiedzi , wstaw poprawna masz caly tekst skladajacy sie z ok 50 zdan i jak wyzej wstaw wszystkie wyrazy tak zeby bylo spojne i w odpowiednim czasie (przewaznie to wynika ze srodkowej czesci wiec najpierw trzeba przeczytac wszystko) itp itd nigdy testu nie mialas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSa Re: II ETAP ROZMÓW W SPRAWIE PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:38 na studiach, owszem, ale zwykle jak starałam się o pracę wystarczało jak odpowiedziałam na dwa pytania lub opowiedziałam jak mamy ładną pogodę Odpowiedz Link Zgłoś