Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarabianie przez Allegro: stanowisko: Bomber-01

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 15:46
    allegro.pl/show_user.php?search=bomber-01
    - tego usera nie ma

allegro.pl/show_user.php?search=bomber01
    - ten user jest.

Moze by zadbac o poprawne napisanie ksywy tego pana, panstwo dziennikarze, hm, hm?
    Obserwuj wątek
      • Gość: f00 Re: Zarabianie przez Allegro: stanowisko: Bomber- IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 15:46
        ... do tego, ten facet ma z 70 negatywów :)
      • monkeykong Re: Zarabianie przez Allegro: stanowisko: Bomber- 22.11.04, 17:31
        Taki troche lipny ten super sprzedawca:P
        • Gość: allegrowiczka patrzcie calosciowo a nie wybiorczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 08:00
          ludzie a widzieliscie ile ma POZYTYWOW ???Przy takiej ilosci trudno nie trafic
          na paru niezadowolonych czy paru zlosliwych!!patrzcie na calosc a nie zawsze na
          najgorsze!!!!
          • Gość: bomber Re: patrzcie calosciowo a nie wybiorczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:43
            Dzięki Allegrowiczko :)
            Nie ma mozliwosci obejscia sie bez negatywow. Przy tej ilosci transakcji ZAWSZE
            zdarzy sie ktos, komu nie bedzie pasowal nawet najdrobniejszy szczegol. Tym
            bardziej, ze posrednikiem jest Poczta Polska, ktora czesto nie dostarcza towaru
            na czas a komentarze laduja na moim koncie :-/ To troche nie fair, ale tego nie
            da sie uniknac :)
            Pozdrowienia od calego bomber01 Team :)
            • Gość: Misia Re: kiedy do allegro dobiorą się ci od podatków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 00:13
              Pan Bomber nie płaci od tego dochodu podatków?
              • Gość: gruszka Re: kiedy do allegro dobiorą się ci od podatków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 13:29
                Tak i dla masy ludzi tutaj mogłoby być to wyjście , a jeżeli nie to to
                przynakmniej dorobienie sobie kilku setek miesięcznie , wystarczy mieć dostęp
                do czegoś sprzedawalnego i już , ja ostatnio na stadionie zwietyrzyłem kurtki
                zimowe po 35 zł !!!!!!!!!!!!!! naprawdę super najpierw sobie kupiłem a potem
                pomyślałem żeby kupić hurtowo i sprzedać na Allegro po 60 zł to i tak 50 % ceny
                jaką trzeby by zapłacic za taką kurtkę w sklepie 10 szt 450 zł dużo mało jak
                za siedzenie w necie to całkiem całkiem no i gotówki strasznej nie trzeba
                posiadać nie ma zusu !!!
                • Gość: grzecznysumienny BAMBER-01 IP: 193.251.137.* 21.12.04, 18:55
                  uspokojcie sie wszyscy, donos zlozony. czekamy na reakcje zusu :) pozdro dla
                  calego bamber-team
          • Gość: gość Re: patrzcie calosciowo a nie wybiorczo IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:48
            No jasne całościowo, dla mnie istotne jest to, że jest to oszust i "wyłudził"
            ode mnie kase, nie odpowieadajac na maile a loguje sie na allegro praktycznie
            codziennie, anik kasy ani towaru!!! oszust!!!
      • Gość: anonim Re: Zarabianie przez Allegro: stanowisko: Bomber- IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:37
        wiele ma tych negatywów okoł 180 na dzień 15-01-05 inni SS tyle nie mają
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka