Gość: nowicjusz IP: *.citystrada.com / 217.153.87.* 29.11.04, 10:29 Mam pytanie,czy ktoś pracował w charakterze operatora SMS/center? Co to za praca i ile można zarobić? Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: operatos SMS/center 29.11.04, 11:43 Gość portalu: nowicjusz napisał(a): > Mam pytanie,czy ktoś pracował w charakterze operatora SMS/center? > Co to za praca i ile można zarobić? > > Z góry dziękuję za odpowiedzi Zona mi podetknela wczoraj jakas kobieca gazetke, gdzie opisano taka prace. Naciaganie kobitek i facetow na kolejne drogie sms-y. Odpowiadanie w sposob zmuszajacy do kontynuowania dialogu, podpuszczanie i budzenie jakis nadzieji. "Tez jestem samotny, napisz wiecej o sobie" od sms-a "klienckiego" operator dostaje 10 gr. Taka prostytucja intelektualna wg mnie Artykol pisal psycholog dziennikarz, ktory kilka miesiecy tam pracowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowicjusz Re: operatos SMS/center IP: *.citystrada.com / 217.153.87.* 29.11.04, 13:36 I wszystko jasne! Dziękuję Ci za wyjaśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: operatos SMS/center 29.11.04, 13:48 Gość portalu: nowicjusz napisał(a): > I wszystko jasne! > Dziękuję Ci za wyjaśnienie Wiesz - moge sie mylic a akurat pod oferta o ktora pytasz kryje sie cos innego, ale przyznam sie, ze innych skojarzen z pytaniem nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowicjusz Re: operatos SMS/center IP: *.citystrada.com / 217.153.87.* 29.11.04, 17:38 Oj myślę że twoje skojarzenia są w 100% słuszne! Jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś