Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!!!

IP: *.daminet.pl 19.01.05, 14:01
    Jak w tytule: jaka to firma z punktu widzenia pracownika, jak wygląda sprawa
    wynagrodzenia na stanowisku asystenta klienta, jak przebiegają rozmowy
    kwalifikacyjne, czy istnieje kultura organizacyjna w tej firmie???
    Obserwuj wątek
      • Gość: malu Re: PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!! IP: *.daminet.pl 19.01.05, 19:32
        kurcze.... widocznie firma jest w porządku bo nikt sie nie wypowiadał.....:))
        • Gość: realista Re: PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:23
          a może siedzą jeszcze w robocie... ;-)))) takie bezplatne nadgodziny :-)))))
          • Gość: malu Re: PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!! IP: *.daminet.pl 20.01.05, 11:12
            he he... na to wygląda, ostatnio to przecież w modzie;))
            mimo wszystko podnoszę wątek, może jednak w końcu ktoś zorientowany się odezwie
      • Gość: malu Re: PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!! IP: *.daminet.pl 21.01.05, 15:29
        up
        • Gość: Magda Re: PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.01.05, 19:12
          Moja koleanka pracowała a przeszła do nas bo właśnie te nadgodziny. Bardzo dużo
          nadgodzin. Z tym, że płacili jej za nie ale w końcu miała dość i znalazła sobie
          lepszą prace.
          • Gość: realista Re: PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:07
            kurna wykrakałem ;-))))
            • Gość: malu Re: PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!! IP: *.daminet.pl 22.01.05, 11:18
              wizjoner jak nic;)))
      • Gość: malu do Magdy IP: *.daminet.pl 22.01.05, 11:22
        czy wiesz może ile na tym stanowisku zaraiała?? idę na rozmowę i nie wiem ile
        podać, a na pracy bardzo mi zależy
      • Gość: malu Re: PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!! IP: *.daminet.pl 22.01.05, 22:25
        up
      • Gość: mija Re: PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.01.05, 15:17
        tez sie wybieram do nich na rozmowę i też mnie ciekawi jak tam sie pracuje i
        ile zarabia... może się tam malu spotkamy...
        • Gość: malu Re: PRACA W VISION EXPRESS - WARTO? PILNE!!!!!!!! IP: *.daminet.pl 23.01.05, 18:09
          widzę że z lubina klikasz, więc pewnie we wtorek mamy rozmowy,

tylko szkoda, że pomimo mojej wielkiej prośby zaledwie dwie osoby cosik wiedzą..
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka