Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Niby nic, ale...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:33
    Ludzie pomocy!!!!
    Pracuję w biurze rachunkowym - codziennie księguję setki dokumentów - dlatego
    potrzebuję ciszy i skupienia.
    Od tygodnia pracuje z nami nowa dziewczyna, która siedzi naprzeciwko mnie.
    Przez cały dzień nuci sobie piosenki, mówi do siebie,itp. Powoli zaczyna mnie
    to drażnić, gdyż przez nią nie moge się skupić:(
    Ludzie jak w delikatny sposób zwrócić jej uwagę, że nie pracuje w pokoju
    sama ???? POMOCY !!!!
    Obserwuj wątek
      • altu Re: Niby nic, ale... 09.02.05, 10:18
        dlaczego delikatnie?
        powiedz jej po prostu, normalnie, ze jej zachowanie ci przeszkadza. i ze jezeli
        chce sobie spiewac piosenki, to niech idzie do szansy na sukces albo innego
        idola, a tutaj niech pracuje. w ciszy. i spokoju.
      • Gość: realista Re: Niby nic, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:16
        doskonale rowiązanie to nauszniki jakich używają robotnicy pracujacy przy hałasujących maszynach ;-))))
        Wal prosto z mostu co Ci przeszkadza. Myślę że zrozumie... a moze da radę ją przesadzić. Nawet do innego pokoju.Z korzyscią dla Ciebie i dla niej :-))) Inne rozwiązanie (które ja stosuję) to wyłączanie się na bodźce zewnetrzne. Naprawdę gdy ktoś coś chce to musi mnie oderwać od pracy. Inaczej może mowić i mówić a ja odpowiadam "yhy" i "yhy" :-)))))))
        • anula36 Re: Niby nic, ale... 09.02.05, 12:03
          po prostu powiedz jej to co tu napisalas- ze masz kupe dokumetow do ksiegowania
          i musisz sei skupic bo ewentualne pomylki moga cie drogo kosztowac.
          A nei mozesz pannie dolozyc jakiejs dzialki wlasnej:) Jak sie sama bedzie
          musiala skupic- to moze zamilknie;)
      • Gość: abc Re: Niby nic, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:10
        zacznij z nia spiewac, na caly glos - tak zeby wszyscy slyszeli :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka