Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

STUDENCI JAK DORABIACIE?

15.02.05, 01:05
    Ciekawi mnie kwestia jak dorabiaja studencji? Np informatyki, rachunkowosci czy innych specjalnosci. Prosze o wypowiedzi. Pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: dm_dante@wp.pl STUDENCI INFORMATYKI DORABIAJĄ... TY TEŻ MOŻESZ IP: *.net.pl / 195.205.170.* 21.02.05, 01:05
        Internet ma wiele mozliwosci wykorzystania,.... można w nim też zarabiać....
        Myślicie sobie że chodzi mi o coś zwiazanego z informatyką?!
        Heh,... nie ani troche...
        W internecie są firmy zarabiające na reklamowaniu innych firm, kture reklamują
        inne i tak dalej. Jeśli sie zapiszemy do takich firm to bedziemy dostawać te
        reklamy i wtedy dostajemy marże za to że ją przeczytamy, obejrzymy.
        Można zarabiać na tym że ma sie właczona przeglądarke( nie trzeba nic robić,
        nic klikać, komputer zarabia sam na ciebie)... i chociaż ta forma jest
        najbardziej dochodowa to wymaga stałego łacza internetowego, ale jesli nie masz
        stałego łącza to mozesz zarabiać poprostu na tym że posiadasz e-mail

macie jakieś pytania, wątpliwości, bluzgi.... piszcie na mój e-mail:
        dm_dante@wp.pl

pytacie dlaczego udzielam takoch porad - bo za każdą zwerbowaną osobe dostanę
        pieniązki TY TEŻ TAK MOŻESZ

NIE SĄ TO DUŻE PIENIĄDZE, ALE NIE WYMAGA TO TEŻ WIĘKRZEGO WYSIŁKU
        • Gość: Michal Re: STUDENCI INFORMATYKI DORABIAJĄ... TY TEŻ MOŻE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:53
          > NIE SĄ TO DUŻE PIENIĄDZE, ALE NIE WYMAGA TO TEŻ WIĘKRZEGO WYSIŁKU

tak tak - pieniądze takie, jak twoja ortografia...czyli więkrze <lol2>
          • Gość: dm_dante@wp.pl Dzięki Ci za korektę :) IP: *.net.pl / 195.205.170.* 21.02.05, 13:08
            Heh... Dzieki za korektę. Pisałem w pośpiechu. Wszystkich przepraszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka