liko22 15.02.05, 01:05 Ciekawi mnie kwestia jak dorabiaja studencji? Np informatyki, rachunkowosci czy innych specjalnosci. Prosze o wypowiedzi. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dm_dante@wp.pl STUDENCI INFORMATYKI DORABIAJĄ... TY TEŻ MOŻESZ IP: *.net.pl / 195.205.170.* 21.02.05, 01:05 Internet ma wiele mozliwosci wykorzystania,.... można w nim też zarabiać.... Myślicie sobie że chodzi mi o coś zwiazanego z informatyką?! Heh,... nie ani troche... W internecie są firmy zarabiające na reklamowaniu innych firm, kture reklamują inne i tak dalej. Jeśli sie zapiszemy do takich firm to bedziemy dostawać te reklamy i wtedy dostajemy marże za to że ją przeczytamy, obejrzymy. Można zarabiać na tym że ma sie właczona przeglądarke( nie trzeba nic robić, nic klikać, komputer zarabia sam na ciebie)... i chociaż ta forma jest najbardziej dochodowa to wymaga stałego łacza internetowego, ale jesli nie masz stałego łącza to mozesz zarabiać poprostu na tym że posiadasz e-mail macie jakieś pytania, wątpliwości, bluzgi.... piszcie na mój e-mail: dm_dante@wp.pl pytacie dlaczego udzielam takoch porad - bo za każdą zwerbowaną osobe dostanę pieniązki TY TEŻ TAK MOŻESZ NIE SĄ TO DUŻE PIENIĄDZE, ALE NIE WYMAGA TO TEŻ WIĘKRZEGO WYSIŁKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: STUDENCI INFORMATYKI DORABIAJĄ... TY TEŻ MOŻE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:53 > NIE SĄ TO DUŻE PIENIĄDZE, ALE NIE WYMAGA TO TEŻ WIĘKRZEGO WYSIŁKU tak tak - pieniądze takie, jak twoja ortografia...czyli więkrze <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm_dante@wp.pl Dzięki Ci za korektę :) IP: *.net.pl / 195.205.170.* 21.02.05, 13:08 Heh... Dzieki za korektę. Pisałem w pośpiechu. Wszystkich przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś