gocha69 26.02.05, 01:26 Szukam kontaktów do headhunterów. Do tej pory nie korzystałam z tej formy, ale ostatnio zadzwoniono do mojego brata. Kiedyś wpisał się na taka listę w internecie. Może znacie adresy? Dziękuję i pozdrawiam. MM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziew Re: Kontakt do headhunterów - proszę o pomoc IP: 80.72.38.* 28.02.05, 23:26 Jak sama nazwa wskazuje, to headhunterzy "polują" na pracowników i starają się ich tropić. Nie chcę być złośliwy, ale imho powinno być tak, że oni sami się zgłoszą, jak uznają, że jesteś warta "podkradnięcia". Sad but true :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Kontakt do headhunterów - proszę o pomoc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.05, 00:42 Może czasami warto im pomóc "się upolować" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Kontakt do headhunterów - proszę o pomoc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.05, 00:33 Tutaj katalog: www3.kompass.com/kinl/static/index_kise.php?_Langrech=pl&_Lang=pl&_KProv=directory&_Keyword=+rekrutacja+pracownik%C3% B3w+&_Choix=PS&_Zone=PL a tu jedna z firm: www.fss.com.pl/pl/dlafirm-rekrutstala.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Kontakt do headhunterów - proszę o pomoc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.05, 00:37 Ze skopiowaniem tego linku są jakieś problemy, ale jak napiszesz tam w "Wyszukaj tekst:" rekrutacja pracowników, "obszar:" Polska, to bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Kontakt do headhunterów - proszę o pomoc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.05, 00:41 Ten link działa dobrze: products.kompass.com/pl/Us%C5%82ugi%20biznesowe%20-%20konsultanci/Wyszukiwanie%20i%20selekcja%20pracownik%C3%B3w/Nzc1ODMyNzM2NDU=- prd.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kontakt do headhunterów - proszę o pomoc IP: *.filtercube.com / 66.250.69.* 01.03.05, 01:35 Gdybys umiała ang. na bdb a przytym w wieku 24-32 i do tego ładna To moze dałbym Tobie kontakt z kumplem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Kontakt do headhunterów - proszę o pomoc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.05, 02:02 A po co mi kontakt do Twojego kumpla? :-) Na szczęście nie musze zarabiać na życie urodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kontakt do headhunterów - proszę o pomoc IP: *.filtercube.com / 66.250.69.* 01.03.05, 09:17 to szukaj wiatru w polu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kontakt do headhunterów - proszę o pomoc IP: 217.153.67.* 01.03.05, 13:27 A jakie stanowisko i jaka firma? Spełniam wymagania i szukam pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeta Re: Kontakt do headhunterów - proszę o pomoc IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 10:11 Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale co mogę ci polecić na pewno, to przeszukanie panoramy firm (www.pf.pl) i polskich książek telefonicznych (www.pkt.pl), np. pod hasłem doradztwo personalne. Są takie firmy we wszystkich dużych miastach. Te lokalne zwykle oferują tylko stanowiska niższego szczebla. Sa też ogólnopolskie, które mają do zaoferowania także kierownicze. Możesz powchodzić na ich strony, powypełniać formularze, powysyłać CV w raz z opisem interesującej Cię pracy. A potem dzwonić, czy dostali Towja aplikację i próbować umówić się na rozmowę. Znam takich, którym się udało dostać w ten sposób pracę. Odpowiedz Link Zgłoś