Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przedstawiciel handlowy

IP: 82.139.9.* 26.02.05, 08:14
    Zostałem przedstawicielem handlowym - branża spożywcza.
    Czy nie jest tak , że muszę zarejestrować działalność gospodarczą ?
    W tej chwili jestem na umowie - zlecenie - ale ponieważ dostarczam rachunki
    vat. od producenta to nie wiem czy nie muszę się zarejestrować.
    Proszę o opinię!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adek Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:01
        z twojego postu nie wynika prawie nic.
        Wiecej szczegolow.
        pzdr
      • Gość: www Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:11
        Jak takie glaby pracuja jako PH to gdzie Ci wszyscy z jezykami, studiami,
        ktorych podobno rekrutuja firmy. Dzizes Krajst!!!!!!!!
        • Gość: Adek Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:11
          Moze to prowokacja?
          zdrawim
      • Gość: Maverick Re: Przedstawiciel handlowy IP: 82.139.9.* 27.02.05, 13:14
        >>Jak takie glaby pracuja jako PH to gdzie Ci wszyscy z jezykami, studiami,
        ktorych podobno rekrutuja firmy. Dzizes Krajst!!!!!!!!

......na Victoria St. :-)

Po cholerę ci wykształcenie do sprzedawania spożywki ?

Liczą się kontakty!
        • Gość: Fols Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:45
          durna pało zmykaj na wieś ogóry sprzedawać albo inne buraki
      • Gość: Maverick Re: Przedstawiciel handlowy IP: 82.139.9.* 27.02.05, 19:13
        Nie sprzedaję buraków tylko takim burakom jak ty :-)

Nic do ciebie nie mam - taki już jesteś.Z tym się żyje.A kto pyta nie błądzi.
        • Gość: Adek Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:21
          Zerkam tu czasami i dziwie sie jak wogole ktoś Was chce do pracy przyjac))
          pzdr
          • Gość: kika Re: Przedstawiciel handlowy IP: 217.153.210.* 28.02.05, 10:12
            wiecie, co ludziki daremni jesteście, gość ma problem, pyta o rade, a Wy nie
            wiem czy z zazdrości, że dostał robotę, czy z jakichś innych złośliwości,
            kompleksów, czy kto wie czego jeszcze, zaczynacie mu ...z buta.
            Jak nie możecie pomóc, to po diabła "zabieracie głos"
            • Gość: PH Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:43
              Popieram Popieram masz racje KiKa
            • Gość: Adek Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:12
              Ale pytaa dziwnie.
              Ot tyle.
              Podpowiem mu jak sprostuje choc troche pytanie.
              Co ma zawod wykonywany ( PH ) do rachunkow i sposobu zatrudnienia ?
              p[zdr
      • Gość: Maverick Re: Przedstawiciel handlowy IP: 82.139.9.* 28.02.05, 18:42
        Chodziło mi o to,że jestem zatrudniony na umowę - zlecenie przez producenta
        spożywki ( nie buraki ).
        On mi daje do przekazania np.sklepom rachunki vat za towary dostarczone , ja je
        przekazuję im fizycznie.
        Ktoś mi powiedział,że tak robić nie mogę więc zapytałem ponieważ rzeczywiście w
        zawodzie PH nie mam doświadczenia.
        Co nie oznacza,że nie mam wyników - np.dzisiaj zarobiłem na czysto ok.200zł.
        Dla mnie to sporo , i być może będzie więcej.Po to pytam - czasem może i głupio
        aby wiedzieć.
        Teraz np.wiem że na forum część ludzi ............never mind....
        Pozdrawiam,
        • Gość: Adek Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:11
          > Chodziło mi o to,że jestem zatrudniony na umowę - zlecenie przez producenta
          > spożywki ( nie buraki ).
          okej, żartowalem
          > On mi daje do przekazania np.sklepom rachunki vat za towary dostarczone , ja
          je
          >
          > przekazuję im fizycznie.
          > Ktoś mi powiedział,że tak robić nie mogę więc zapytałem ponieważ rzeczywiście
          w
          >
          > zawodzie PH nie mam doświadczenia
          poprostu nie rozumie
          Ty im faktury a nierachunki a towar kto?
          kto wystawia te faktury?
          kto jest dostawca?
          > Co nie oznacza,że nie mam wyników - np.dzisiaj zarobiłem na czysto ok.200zł.
          > Dla mnie to sporo , i być może będzie więcej.Po to pytam - czasem może i głup
          Na jakiej podstawie Ci to wyliczyl?
          Jak wyplacil?
          nie rozumie nic,sorki
          wyrazniej
          jasniej
          rzeczowiej
          pomoge
          jak moge
          • Gość: Roy Re: Przedstawiciel handlowy IP: 213.199.207.* 28.02.05, 22:44
            Gosc pewnie dodatkowo robi za gonca i nie umie tego ujac w slowa :))))
            A swoja droga inteligencja wielu przedstawicieli handlowych ma wiele do
            zyczenia. Mialem mozliwosc wspolpracy z kilkunastoma PH-owcami i bez
            generalizowania, ale najczesciej byli poprostu "ograniczeni". W tym zawodzie
            nie jest wazna inteligencja, ale sprzedaz. Czasami najwiekszy tuman to
            najlepszym sprzedawca. pozdrawiam "inteligentnych" przedstawicieli
            handlowych ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka