matylda1970 15.07.08, 12:33 już się pojawia, w Warszawie, na ul. Grójeckiej juz oklejono witryny, jest już strona www........ i maja bardzo ambitne plany!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1970 Re: Alior Bank................ 15.07.08, 14:02 wejdż na stronę www i poczytaj................ Odpowiedz Link
anitichrist_666 Re: Alior Bank................ 15.07.08, 20:59 Kolejny krwiopijca, same ogólniki i zero dokładniejszych informacji. Jak dla mnie szkoda prądu. Poza tym w zarządzie te same mordy wyzyskiwaczy. Wole w tym akurat przypadku babrać się w znanym gówienku niż wdeptywać w nowe, które nie wiadomo czy nie śmierdzi bardziej. Odpowiedz Link
pinki511 Re: Alior Bank................ 16.07.08, 14:07 Czy ktoś mi wyjasni dlaczego Ten akurat bank ma osobny wątek i dlaczego antichrista aż tak to dotyka? Odpowiedz Link
matylda1970 Re: Alior Bank................ 16.07.08, 15:01 pinki511 napisała: > Czy ktoś mi wyjasni dlaczego Ten akurat bank ma osobny wątek i dlaczego > antichrista aż tak to dotyka? Ma nowy wątek...... bo taką miałam fantazję, a nerw antichrista, jest uzasadniony, ma rację, ja już tak nie reaguje, bo zmieniłam barwy klubowe, ale zawsze lepsza stara ruda, niz młoda k.....wa..... Odpowiedz Link
dobard Re: Alior Bank................ 18.07.08, 07:15 Przepraszam. Jestem pracownikiem PKO BP. Od nas poszli ludzie, których znałem, z którymi pracowałem, również do władz. Poszli, bo nie pasowali poprzedniemu prezesowi. Tak, na razie w Aliorze człowiek znaczy człowiek, pracownik jest szanowany. Jak długo? Nie wiadomo, ale dwa, może trzy lata, a potem - oby tak nie było - pewnie bedzie jak w PKO BP i PeKaO SA. Pozdrawiam Odpowiedz Link
matylda1970 Re: Alior Bank................ 18.07.08, 14:17 dobard napisał: > Przepraszam. Jestem pracownikiem PKO BP. Od nas poszli ludzie, > których znałem, z którymi pracowałem, również do władz. Poszli, bo > nie pasowali poprzedniemu prezesowi. Tak, na razie w Aliorze > człowiek znaczy człowiek, pracownik jest szanowany. Jak długo? Nie > wiadomo, ale dwa, może trzy lata, a potem - oby tak nie było - > pewnie bedzie jak w PKO BP i PeKaO SA. Pozdrawiam Wiesz, dobre 2-3 lata spokoju, nowa pozycja w cv, i szukasz dalej- nie ma nic gorszego, niż przywiązać się do korporacji!!!!!! Odpowiedz Link
robot175 Re: Alior Bank................ 19.07.08, 20:56 jak dobard napisał 2-3 lata to i tak dobra perspektywa tam juz po otwarciu we wrzesniu bedzie jak na starych smieciach. dlaczego - bo to nie jest nowy bank - to jest nowa nazwa starej kadry. poszlo tam za duzo osob przesiaknietych pko bp i moze pekao sa skoro taki temat na tym forum Odpowiedz Link
zombi66 Re: Alior Bank................ 22.07.08, 18:07 do matyldy. Nie rozumiem cie kobieto. Rozpoczynasz watek znaczy cos chcesz uzyskac.Wiedze? Potem popierasz wulgarnego kolesia wychwajacac starego pracodawce i epitetujac nowego, a sama przyznajesz, ze zmienilas barwy. Pogubilas sie w tych wymyslankach czyz nie?! Odpowiedz Link
matylda1970 Re: Alior Bank................ 22.07.08, 19:08 zombi66 napisała: > do matyldy. > Nie rozumiem cie kobieto. > Rozpoczynasz watek znaczy cos chcesz uzyskac.Wiedze? > Potem popierasz wulgarnego kolesia wychwajacac starego pracodawce i epitetujac > nowego, a sama przyznajesz, ze zmienilas barwy. > Pogubilas sie w tych wymyslankach czyz nie?! Koleś nie był wulgarny, tylko miał/a nerwa na firmę-jestem w stanie to zrozumieć,wiedzę? jaką wiedzę, podzieliłam się spostrzeżeniem z pobytu w centrum warszawy!!! okres wypowiedzenia kończe 31/08/08 i w niczym się nie pogubiłam! a wymyslanki może Tobie sa potrzebne, ja już z nich wyrosłam!! ps. rok urodzenia w nick-u Odpowiedz Link
zombi66 Re: Alior Bank................ 24.07.08, 19:03 to wyjasnij skoro masz fantazje tentekst i watek Ma nowy wątek...... bo taką miałam fantazję, a nerw antichrista, jest uzasadniony, ma rację,....(NIE|WAŻNE W CZYM) ja już tak nie reaguje, bo zmieniłam barwy klubowe, ale zawsze lepsza stara ruda, niz młoda k.....wa..... CO Z TA K>>>>>>>>>>>>>>WA zmieniasz prace z rudej na kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Odpowiedz Link
matylda1970 Re: Alior Bank................ 24.07.08, 21:08 zombi66 napisała: > to wyjasnij skoro masz fantazje tentekst i watek > > Ma nowy wątek...... bo taką miałam fantazję, a nerw antichrista, > jest uzasadniony, ma rację,....(NIE|WAŻNE W CZYM) ja już tak nie reaguje, bo > zmieniłam > barwy klubowe, > > ale zawsze lepsza stara ruda, niz młoda k.....wa..... > CO Z TA K>>>>>>>>>>>>>> > WA > zmieniasz prace z rudej na kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk czego ty nie rozumiesz?? jakiś opóżniony jesteś , czy przyduszony podczas porodu, przestaje się dziwić, że nie szukasz pracy, bo jak taki lotny jesteś, to może być ciężko!!!! lepsza stara k.......- prostę, każde "nowe" budzi strach -nie boją się idioci, którzy nie mają wyobrażni, ja też się boję!!!! -ROZUMIESZ?????????????? załozyłam wątek-bo taki miałam kaprys, pokaż mi przepis , który tego zabrania, na starym forum nie założyłam ani jednego-ROZUMIESZ??? rozumiem jego wzburzenie-też tak reagowałam , do końca lutego br, teraz wisi mi kalafiorem, szkoda mi ludzi, którzy zostają /w moim oddziale/, ale biorąc pod uwagę 3-4 wypowiedzenie na koniec każdego m-ca-ostatni zgasi światło przed sylwestrem -czego kur....... jeszcze nie rozumiesz??? Odpowiedz Link
mikrobi73 Re: Alior Bank................ 31.07.08, 19:20 średnio 1000 zł więcej na rękę niż ma się teraz. Praca od samego początku po odejściu z dowolnego banku nawet jak się nie ma placówki. Plany od razu. 150 wizyt u klienta w ciągu kwartału, wnioski o kredyty firmowe już robią, tacy mobilni są. Do roboty, do roboty... Odpowiedz Link
kekekoko Re: Alior Bank................ 31.07.08, 21:01 jesli mowisz ze 1000 pln wiecej - to znaczy ze pomyliles Alior z KredytBankiem. w Aliorze detal w Oddziale placi min 8t A tworzona Korpor ponizej 10 dla Doradcy nie schodzi Odpowiedz Link
mikrobi73 Re: Alior Bank................ 31.07.08, 21:03 i Warszawie i w Pruchniku zapłacą tyle samo??? Odpowiedz Link
pinki511 Re: Alior Bank................ 31.07.08, 22:20 A w jakim mieście czy regionie tyle proponuja? Odpowiedz Link