Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Empik - testy

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.03.05, 18:08
    Obserwuj wątek
      • Gość: sambor Re: Empik - testy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.03.05, 18:10
        Jutro idę na testy grupowe do emiku w sprawie pracy.
        Czy był ktos z was na czymś takim?
        Jakich pytań sie spodziewać?
        Czy testy są takie same dla wszystkich czy
        inne dla poszczególnych działow?

• Gość: ooooooooo Re: Empik - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 19:18
          pewnie chodzi o testy dotyczace danej dziedziny jak muzyka, ksiazka,czasopisma
          i wiedzy dotyczacej (nowosci filmowych), autorówgodnych polecenia.Szybkich
          odpowiedzi jakby klijet pytał o dany gatunek muzyczny np Ostatnia płyta Sojki?
          • Gość: sambor Re: Empik - testy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.03.05, 19:31
            nie to nie sa tego typu testy wiem ze to nic skomlikowanego ale chciałbym
            wiedzieć coś na temat tego jak to wszysto wygląda na rekrytacji typu assessment
            center
            • Gość: M. Re: Empik - testy IP: *.aster.pl 23.03.05, 19:34
              Pytania na testach w empiku dotycza glownie produktu sprzedawanego w danym
              dziale ja bylam na testach do dzialu ksiazka i pytali doslownie o wszystko o
              autorow tytuly i nowosci a w dziale multimedia o sprzet technologie budowe
              kompa i takie tam:)
              • Gość: sambor Re: Empik - testy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 21:51
                dziś byłem i juz wiem w sumie to jest taka sobie zabawa a test branżowy jest
                taki ze trzeba troche pomyśleć
                • astrei Re: Empik - testy 15.07.05, 10:08
                  Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej o tych testach?

Mam 19.07 rozmowę jako sprzedawca działu książki.
                  Wiem już że rozmowa będzie trwać 1,5 godziny.
                  Tzw. jesli chodzi o testy to będą pytania z zakresu znajomsci ksiązek ale czy
                  tez pytania typowo psychologiczne?

Jak długo czekaliście na odpowiedź po przeprowadzonych testach czy dostaliście
                  się do pracy?
                  Czy może później jest kolejny etap?
                  Noi jak kształtują się zarobki?

Bardzo proszę o odpowiedź osoby które były na rozmowie do pracy w EMPIKU.
      • Gość: profan Re: Empik - testy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.07.05, 14:50
        Widzę, ze niesamowita ilość osób koniecznie chce w Empiku pracować. Jako były pracownik ( zdaję sobie sprawe iz wypowiedz mozna uznać za tendencyjną ale....nie zaszkodzi przeczytać )......ludzie zastanówcie się..... Zarobki beznadziejne ( mniejsze już być nie mogą bo prawo zakazuje, pracy coraz więcej, ( to co przed rokiem robily 2 osoby na caly etat dzis robi jedna (na 3/4),( po godzinach często ) osoby po 5 miesiące czekaja na podwyzke pracujac na stanowisku funkcyjnie wyzszym faktycznie a biora pensje stanowiska nizszego i to sa realia empiku. Testy.........sztuka dla sztuki, firma jest lepiej postrzegana bo organizuje testy wydając się miejscem gdzie pozornie wszyscy chcą pracować....tak nie jest, 700 nie wszystkich zadowala.....( pseudotesty - zadziwiajaca korelacja Ci którzy je "zdają" bez problemu ( wątpię czy managment tej firmy jakiekolwiek testy przechodził ..to raczej chów wsobny )z reguły nie pracują zbyt długo znajdując lepsze propozycje pracy ) Zauważcie, ze empiki wciąż szukają pracowników upodabniając się do hipermarketow i absolutnie nie są zainteresowane w zatrzymaniu ich w pracy. Rotacja zaczyna być normą, radzę chłodniej oceniać Empiki, szczególnie Tym chcęcym tam pracować może warto poszukać czegoś lepiej rokującego....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka