taczecia 19.06.02, 17:38 jak wyglada sytuacja? facet zna sie na multimediach, web, cd rom itd. nie zna za to polskiego. nie ma szans? dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: praca dla angola w polsce IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.06.02, 18:39 taczecia napisał(a): > jak wyglada sytuacja? facet zna sie na multimediach, web, cd rom itd. nie zna > za to polskiego. nie ma szans? > dziekuje! oczywiscie, że ma szanse. Nech zgłosi sie do którejś z polskich firm rekrutacyjnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: praca dla angola w polsce 19.06.02, 19:26 > oczywiscie, że ma szanse. Nech zgłosi sie do którejś z polskich firm > rekrutacyjnych:) wtedy te szanse straci bezpowrotnie i zrazi sie totalna ignorancja i chamstwem ww. firemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: praca dla angola w polsce IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.06.02, 19:38 paw_dady napisał(a): > > oczywiscie, że ma szanse. Nech zgłosi sie do którejś z > polskich firm > > rekrutacyjnych:) > > wtedy te szanse straci bezpowrotnie i zrazi sie totalna > ignorancja i chamstwem ww. firemek ale przecież tam pracują najlepsi specjalisci....:):) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: praca dla angola w polsce 20.06.02, 21:00 > ale przecież tam pracują najlepsi specjalisci....:):) wiem tez czytam poniedzialkowa wyborcza ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: praca dla angola w polsce IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.06.02, 21:33 paw_dady napisał(a): > > ale przecież tam pracują najlepsi specjalisci....:):) > > wiem tez czytam poniedzialkowa wyborcza ;o) > ja nie czytam poniedziałkowej "ściany płaczu" Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: praca dla angola w polsce 25.06.02, 21:09 > ja nie czytam poniedziałkowej "ściany płaczu" a a a to duzo tracisz bo panstwo z hrk pisza zabane teksty. w stylo 'ida wakacje, pora urlopow, dlugie weekendy w ludziahc budzi sie naturalna potrzeba integracji' hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: praca dla angola w polsce IP: *.muma.stlu.chcgil24.dsl.att.net 19.06.02, 21:11 taczecia napisał(a): > jak wyglada sytuacja? facet zna sie na multimediach, web, cd rom itd. nie zna > za to polskiego. nie ma szans? > dziekuje! Nie ma szans. Slyszalem, ze jeszcze przyjmuja na budowach, moze tam by cos znalazl? Odpowiedz Link Zgłoś
taczecia Re: praca dla angola w polsce 22.06.02, 10:22 dzieki za rady. a jeszcze jedno pytanie: czy nadal jest tak ze praca jesli jest to tylko w warszawie??????? Dzieki! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś