Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak się pracuje w Chrobry DZA?

IP: 195.117.28.* 23.04.05, 13:47
    Mam niedługo zacząć pracę jako specjalista d/s kredytów, prowadząc
    samodzielnie taką agencję. Zaproponowano mi oprócz standardowej pensji
    prowizję od obrotu 1%od 50.000. Czy łatwo osiągnąć taki obrót m-c? I czy to
    nie jest przypadkiem wykorzystywanie. Dodam, że biuro tej agencji ma się
    mieścić w małym brzydkim lokalu bez saniatariatu itp. Poza tym mam przejść
    szkolenie z obsługi kredytów no i muszę ponieść w zwiazku z tym koszty:
    dojazd, nocleg itp. Mam pewne watpliwości dotyczące tej pracy. Na co uważać w
    prowadzeniu tej agencji. Proszę szczególnie o opinie osoby tam pracujące,
    zarówno takie które same prowadzą taka agencję jak i takie które są
    szeregowymi pracownikami.
    Obserwuj wątek
      • Gość: max Re: Jak się pracuje w Chrobry DZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:17
        zastanów sie nad tym co będziesz sprzedawać. czy sam/a kupiłabys taki kredyt?
        • Gość: Leonka Re: Jak się pracuje w Chrobry DZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:00
          A co z tym kredytem nie tak??, poza tym że jest to drogi kredyt to wszystko OK,
          to kredyty dla ludzi - tak jak wszystko i oni z niego korzystają i się cieszą
          że dostali wogóle kredyt.
      • Gość: Leonka Re: Jak się pracuje w Chrobry DZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:56
        Jeśli chodzi o obrót - 50000 tyś - to jest bardzo niewiele ale zależy to od
        agecji - znam agencje które robią o wiele, wiele większe obroty,ale są i takie
        którym bardzo ciężko osiągnąć taki pułap i to w jednym miasteczku. Na taki
        obrót trzeba sobie zapracować - pozyskać stałych klientów którzy będą korzystać
        z twoich usług np. przez kilka lat. Na początku będzie ciężko tak jak ze
        wszystkim, ale krótko mówiąc - można mieć z tego niezłe pieniądze - ale nie
        wszyscy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka