Gość: Lolo IP: *.rev.vline.pl 28.04.05, 11:56 Czy ktoś z Was pracował lub pracuje w Panoramie Firm w Łodzi...?? Stanowisko - konsultant ds. sprzedaży. Jakieś wrażenia. Bardzo liczę na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: Panorama Firm IP: *.rev.vline.pl 29.04.05, 21:42 ...nikt nic nie wie...?? Odpowiedz Link Zgłoś
expedit54 Re: Panorama Firm 29.04.05, 22:48 Gość portalu: lolo napisał(a): > ...nikt nic nie wie...?? z tego co wiem to np w Warszawie bryndza, poszukaj na forum firmy Eniro to zobaczysz jakie to cudne zjawisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Panorama Firm IP: *.lublin.mm.pl 30.04.05, 09:49 Pracowałem w Eniro w Lublinie konsultant ds. reklamy. Totalne bagno!! Zrozumiala i glupia kierowniczka, kierownicy grup zrobiliby wszystko (łącznie z wbiciem ci w plecy noża) byle by tylko sprzedaż szła do przodu. Jak ktoś się starał być koleżeński to zaraz był gnojony przez tych naganiaczy. Zresztą zawsze można powiedzieć, że to ja sie nie nadawałem, ale do myślenia daje to, że jest tam baaardzo duża rotacja pracowników. A jak jest tzn że albo coś nie tak z firma, albo też się nie nadają, ale jak się nie nadają to dlaczego nie odpadli na rozmowach kwalifikacyjnych?? Tak czy siak firma błądzi. Teraz pracuje w Plus Gsm też jako sprzedawca z narzędziami pracy daleko lepszymi niż proponuje Eniro, a stres jest nieporownywalnie mniejszy...ale sie nie zniechecaj...ha,ha.. Odpowiedz Link Zgłoś