Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kraft Foods

IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 28.05.05, 10:03
    Witam wszystkich.Chciałabym dowiedzieć się czegoś na temat wyżej wymienionej
    firmy.Właśnie w tym roku mam obronę i zaczełam rozglądać się za
    pracą.Interesuje mnie atmosfera w pracy,zarobki (dla nowicjusza:)), szkolenia
    (czy firma stawia na rozwój pracowników)oraz ewentualne wyjazdy typu
    spotkania regionalne (jesli takie w tej firmie istnieją).Z góry dziękuje.
    Obserwuj wątek
      • marioooo Re: Kraft Foods 28.05.05, 13:50
        jakie stanowisko i miasto cie interesuje
        • Gość: maniek Re: Kraft Foods IP: *.elpos.net 28.05.05, 14:34
          mnie np. przedstawiciel handlowy rejon podlaski.Moze ktos wie jaka kasa wchodzi
          w gre
        • Gość: Kulka Re: Kraft Foods IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 28.05.05, 22:24
          Witam.Tak więc marioooo interesuje mnie stanowisko PH region północno-wschodni
          konkretnie woj.podlaskie(widziałam ogłoszenie w Aaaby).Nie wiem czy jesteś
          osobą kompetentną,ale jeśli tak to byłabym wdzięczna za wszystkie informacje.
          • marioooo Re: Kraft Foods 29.05.05, 09:06
            niestety z ph jedyny kontakt jaki mialem to gdy zostali zaproszeni do
            zapoznania sie z produkcja tego co sprzedaja :) ogolnie atmosfera nie jest zla.
            wiekszosc pracownikow to ludzie mlodzi. mysle jednak ze na stanowisko PH
            bedziecie mieli baaaardzo duza presje na sprzedaz, napewno dostaniecie jakies
            auto (po przejechaniu 150 tys km lub po 4 latach bedziecie mogli sobie je
            odkupic), napewno bedziecie dostawac deputat - "premia" w postaci produktow
            produkowanych przez koncern, dofinansowanie do wakacji, bony na swieta (lecz
            wydaje mi sie ze to zalezy od regionu - nasza lokalizacja dostaje raz w roku a
            np cieszyn dwa razy). jezeli checie byc handlowcami to mysle ze warto zaczynac
            z wysokiego pulapu - Kraft, Unilever etc. Bo tylko w takich firmach
            nauczyczycie sie czegos o koropracjach i pozniej sprzedacie to dalej. Odnosnie
            szkolen - napewno sa wewnetrze. W moim przypadku dwa razy do roku wyjazd na
            szkolenia specjalistyczne - nie uwazam ze jest to szczyt mozliwosci ale ......
            Powodzenia na rozmowach
            • Gość: Ciotka Ula Re: Kraft Foods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:58
              Firma musi byc fajna, bo ma od lat bardzo fajnego szefa, nazywa sie Stefan
              Golonka, mozecie o nim poczytac w necie, wpisujcie w googlach *stefan golonka*,
              panuje nad firma, tworzy jej klimat nawet na najnizszych szczeblach.
              • Gość: 2kibledoumycia Re: Kraft Foods IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 29.05.05, 11:30
                im szybciej zrobisz sie mokra
                tym szybciej awansujesz
                taka tam jest zasada
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka