Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:18 zna ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @@ Re: MOTOBANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:50 aniu bylam tam na rozmowie i nie wiem co dalej tez mam mieszane odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @nia Re: MOTOBANK IP: 157.25.31.* 06.06.05, 12:49 ja tez byłam u nich na rozmowie, ale szukałam nieco innej pracy, rozmowa raczej będzie miła, pokażą Ci zdjęcia tzw stendów, czy też stoisk tego banku... praca w takim samym systemie jak pracuja supermarkety, stendy są na środku korytarza (szum, gwar, pytania w stylu którędy do WC, gdzie jest Cubus, itp.) osobiście nie mam zaufania do kredytów i w ogóle obracania kasą na korytarzu supermarketu, ale z drugiej strony, jeśli za moją kasę bank ma sobie wystawiać marmurowe posadzki... w motobanku płacę kształtują się na poziomie 1000-1400 zł, róznoważony sytem pracy, masz z głowy poranny dylemat pt "w co się ubrać", firma funduje mundurki na miarę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś