Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

International Paper Krakow - ZAROBKI!!!

IP: 213.151.78.* 02.06.05, 21:07
    Cze, czy moze ktos zna szczegoly zarobkow w Centrum Informatycznym w Krakowie
    w firmie International Paper? A moze ktos juz tam pracuje i moglby sie
    podzielic sie wrazeniami z pracy (atmosfera, pracownicy, szefostwo)? Ide
    niedlugo na rozmowe i chcialbym wiedziec czego sie spodziewac. Z gory dzieki
    za wszelkie info!!!
    Obserwuj wątek
      • buciu69 Re: International Paper Krakow - ZAROBKI!!! 03.06.05, 09:29
        Dolaczam sie do pytania. Jak na razie nikt na forum nie zna/ nie podzielil sie
        szczegolami. A moze ta firma nie istnieje???
        Ktos podal ze podobno zarobki dobre (ale nie wiadomo ile:-)) i wysylaja na
        szkolenia do USA. To tyle jesli chodzi o konkrety.
        • Gość: Ela Re: International Paper Krakow - ZAROBKI!!! IP: 217.153.132.* 10.10.05, 12:09
          A czy ktos byl w IP na rozmowie i moglby sie podzielic szczegolami, jak wyglada
          taka rozmowa, z gory dziekuje
          • Gość: gosc Re: International Paper Krakow - ZAROBKI!!! IP: *.autocom.pl 12.10.05, 22:31
            czesc ja bylam na rozmowie w international paper, rozmowa byla dluga (ok.
            godz) pytala mnie babka np o moje wady zalety i jakbym sie zachowala w roznych
            sytuacjach, co powiedzialby o mnie moj szef, moi znajomi, i inne tego typu
            bzdety. nic przyjemnego, ja osobiscie nie lubie takich wydumanych pytan. przed
            rozmowa mialam test, cos w rodzaju testu kompetencji, cech charakteru itp. co
            do zarobkow to zaproponowali mi niecale 2000 brutto, czyli smiesznie malo jak
            na taka firme, ale zaznaczam ze to nie bylo stanowisko inzymiera, tylko przy
            obsludze klienta.
        • Gość: zasiu Re: International Paper Krakow - ZAROBKI!!! IP: *.futuro.pl 11.10.05, 18:15
          Nie wiem jak informatycy, ale inzynierowie mechanicy zarabiaja w tej firmie
          duzo.
          • Gość: stefan Re: International Paper Krakow - ZAROBKI!!! IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 12.10.05, 23:04
            duzo? nie ma takiej kwoty jak duzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka