Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy warto próbować

24.07.02, 15:17
    Witam serdecznie. Czy warto ponawiać starania o pracę w tych samych
    miejscach mimo powtarzającej się odmowy? Mam wiele dobrych pomysłów, które
    realizuję w obecnym miejscu pracy, jestem przykładem kobiety ciągle uczącej
    się i praktycznie wykorzystującej wiedzę i umiejętności.
    Obserwuj wątek
      • elzbieta.soltys Re: czy warto próbować 25.07.02, 00:17
        Trochę za mało informacji.Dlaczego jeśli są to dobre pomysły to nie są one tak
        oceniane w tym miejscu, w którym je zgłaszasz. Zastanów się w czym jest problem
        może robisz to nieumiejętnie i ktoś z zewnątrz nie spostrzega ich jako dobre
        pomysły? Jeśli podnosisz ciągle swoje kwalifikacje to jak zdobywaną wiedzę
        przekałdasz na praktykę jak widać Twój rozwój na zewnątrz w pracy dla innych
        ludzi. Znam mnóstwo ludzi którzy jeżdza na szkolenia i wszystko czego się
        dowiadują zostawiają w swoich głowach a na zewnątrz nie widać żadnych zmian.
        Zastanów się po czym mogą inni poznac że Twoje pomysły sa dobre?
      • bbona Re: czy warto próbować 25.07.02, 23:46
        albek napisała:

> Witam serdecznie. Czy warto ponawiać starania o pracę w tych samych
        > miejscach mimo powtarzającej się odmowy? Mam wiele dobrych pomysłów, które
        > realizuję w obecnym miejscu pracy, jestem przykładem kobiety ciągle uczącej
        > się i praktycznie wykorzystującej wiedzę i umiejętności.
        ---Jak praktycznie wykorzystujesz wiedzę i umiejętności?
        Pytam poważnie. Jak? Konkretnie.
        Pozdrawiam!
        • bbona A tak w ogóle... 25.07.02, 23:58
          ...nie warto!
          Jeśli nie potrafili Cię docenić, to tylko utwierdzasz ich w przekonaniu,że mają
          rację - składając kolejne oferty obniżasz swoją wartość; oni na wartosci
          zyskują. Nieważne, jakie to ma odniesienie do Twoich kawalifikacji. Poza tym :
          być może nie chodzi tylko o kwalifikacje zawodowe. A tych innych mogą być
          tysiące:)
          Pzdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka