fosilek 30.08.05, 15:39 Hej, niedlugo bede mieszkać w Czechach, czy ktos moze mi doradzic jaką sieć komorkowa wybrac? Chcialabym kupic karte, a nie abonament i zalezy mi na jak najtanszych smsach za granice (do Polski oczywiscie :). Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Taberes Re: Sieci komórkowe w Czechach IP: *.europe.hp.net 30.08.05, 16:54 Hej w gzdie bedziesz mieszkac? W Pradze czy gdzies indziej? Napisz mi na priva taberes@poczta.onet.pl A propos sms-wszedzie sa tanie~1 KC za sms niezaleznie gdzie posylasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: howado Re: Sieci komórkowe w Czechach IP: *.pescomnet.cz 31.08.05, 17:25 Siema, ja jestem ponownie od paru dni u mojej holky w Pradze szukajac (ups hledajac :) pracy, bezskutecznie jednak. Czy sa jakies szanse jesli nie mowisz po czesku (spedzilem 2 lata za granica, wiec angielski mam opanowany)? Chetnie bym wypil pivko jesli tez jestes w Pradze, moj mail lechu44-cz@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fosilek Re: Sieci komórkowe w Czechach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:43 No ja bede mieszkac w Brnie, a w Pradze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś