Gość: facet IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 09:59 Jakie są stanowiska pracy w Reserved? Bo ja słyszałem że kasjer, sprzedawca, i ktos kto uklada ciuchy na poczatku i na koncu dnia. A czym sie rozni kasjer od sprzedawcy tam? Orientuje się ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: stanowiska pracy w Reserved IP: 213.199.201.* 12.09.05, 13:56 masakra tam jest. ja pracowałam tam przez miesiąc i nie wytrzymałam. kasjer tylko stoi na kasie natomiast sprzedawca układfaciuch obsługuje klienta stoi na przymierzalni i 2h w ciągu dnia na kasie zarobki to też żadna rewelacja. bo bani Odpowiedz Link Zgłoś
marietaf Re: stanowiska pracy w Reserved 19.01.06, 00:00 troche sie z tym nie zgodze wszystko zalezy od nastawienie i od tego co chcemy w zyciu robic wiec stanowiska pracy w re wygladaja mw tak: kierownik zastepca kierownika dekorator sprzedawca kasjer techniczny wszystko zalezy od wielkosci salonu pracuje w re od roku i jestem bardzo zadowolona z pracy, pensji itd fakt jestem "troszke" zapracowana ale wiem ze to sie oplaca powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: stanowiska pracy w Reserved IP: *.chello.pl 19.01.06, 01:00 To może powiesz ile tam się da "wyciągnąć" pensji na niektórych ze stanowisk przedstawionych przez ciebie w postaci drabinki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marietaf Re: stanowiska pracy w Reserved 20.01.06, 10:05 to wszystko od czegos zalezy tak przynajmniej mi sie wydaje nie mozna przecież uogólniać np ze kierownik salnu re zarabia tyle.... deko tyle.... sprzedawca tyle.... zależy to m inn od tego czy - płaci tobie lpp czy własciciel frencza - wielkości miasta - od twojego bosa - no i na końcu od ciebie ale to sa tylko takie moje uwagi ja trafiłam na zaje..... szefa chwała mu bo niewielu takich chodzi po ziemi pozdr dla niego mieszkam w małym miasteczku wiec moja pensja w porównaniu do znajomych jest "ZADOWALAJąCA" nie chce zapeszyc ale oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie niezalogowan Re: stanowiska pracy w Reserved IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 11:28 Na poczatek chyba ze 3 msce najniższa krajowa,potem jakieś 100-200 więcej,premia w zalezności od tego czy poszczerzysz się standardowo do tajemniczego klienta,premia tez jest od obrotu,jak wyrobicie planik to jest jak nie to nie ma,premia róznie 100,200 zł brutto,zarobki z Poznania. Kierownik zarabia dużo więcej. Praca dla zdesperowanych. Odpowiedz Link Zgłoś