Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pracy nie macie ?

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 21:31
    Pracy nie macie ? co potraficie ? Piszcie i podajcie swoje maile co niektórym
    pomogę.
    Obserwuj wątek
      • malwe Re: Pracy nie macie ? 02.09.02, 21:34
        a nie mamy. I chociaz mąż ekonomista z wyzszym wykształceniem, to nic nie moze
        znależć, za słabo zna angielkski.
        • Gość: Bodek Re: Pracy nie macie ? IP: *.proxy.aol.com 03.09.02, 00:15
          Moze powinien sprobowac sie nauczyc lepiej ?
        • Gość: zezulec Re: Pracy nie macie ? IP: *.chello.pl 03.09.02, 09:25
          a my też nie mamy. Angielski znamy bardzo dobrze ale to nic nie znaczy.
      • Gość: Question Re: Pracy nie macie ? IP: *.waw.cdp.pl 03.09.02, 12:10
        Ciekawe, czy podobne pytanie w GB zadają sobie Anglicy, ktorzy słabo znają po
        polsku.
        pozdr.
      • Gość: LUK Re: Pracy nie macie ? IP: *.p.lodz.pl 03.09.02, 12:13
        A NIE MAM . SKOŃCZYŁEM POLIBUBE W ŁODZI(INŻ. CHEMICZNĄ I PROCESOWA)
      • Gość: D Re: Pracy nie macie ? IP: 217.96.91.* 03.09.02, 13:01
        A no potrafię dużo.
        Angielski, bardzo dobra znajomość komputera, Winda 98/2000/Me/Xp, html, 2
        letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym.
        Nikt mnie nie chce.
      • aabjp Re: Pracy nie macie ? 04.09.02, 11:14
        Nie mam i wciąż szukam. Znam się na ...śmieciach (odpadach), przetargach i
        melioracjach. Wdepnąłem w ubezpieczenia - dopiero zaczynam. Mogę was
        ubezpieczyć - na życie, emeryturę. Brak mi języków, niestety. Czy dla takiego
        jak ja naprawdę nie ma nigdzie żadnej pracy?
        • Gość: Lolka Re: Pracy nie macie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 11:44
          Skończyłam prawko, pracowałam prawie trzy lata. Szukam i szukam, ale wszyscy
          pewnie zauważyli, że dla prawników ogłoszeń brak...a na rynku bryndza (znam
          dobrze angielski).
          • yalung Re: Pracy nie macie ? 04.09.02, 12:09
            a ja znam biegle angielski, bardzo dobrze francuski, doskonała obsługa
            komputera, 4 lata doświadczeń zawodowych - i szukanie idzie mi jak po
            grudzie...
            tak to niestety wygląda
      • Gość: Aaliyah6 Re: Pracy nie macie ? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 13:26
        Pracy nie mam. Jestem tegoroczną absolwentką. Ukończyłam Liceum Handlowe.
        Posiadam wykształcenie średnie z przyuczeniem do zawodu.
      • Gość: Aaliyah6 Re: Pracy nie macie ? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 13:27
        Pracy nie mam. Jestem tegoroczną absolwentką. Ukończyłam Liceum Handlowe.
        Posiadam wykształcenie średnie z przyuczeniem do zawodu.
        e-mail: aaliyah6@interia.pl
      • Gość: Neta Re: Pracy nie macie ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 13:33
        Cześć, ja pracowałam w biurze podróży, skończyłam studium turystyczne.Zam
        angielski, średnio mówię po francusku i hiszpańsku. Właśnie zostałam bez pracy,
        bo nie ma zbyt wielu klientów więc nie zarabiałamy zbyt wiele, a że miałam
        najkrótszy staż pracy, to zostałam zwolniona. I szukam...
        anetaskrzyszowska@wp.pl Pozdrowienia
      • Gość: zet Re: Pracy nie macie ? IP: 195.187.84.* 05.09.02, 16:01
        W tej chwili jeszcze mam pracę, ale coś czuję, że już niedługo. Firma nie ma
        forsy, szykują się zwolnienia - pójdę na pierwszy ogień, bo nie mam mgr-a.
        Mam licencjat z obsługi ruchu turystycznego, znam angielski, trochę niemiecki,
        b dobrze komputer.
        PS. Nie chcieli mnie przyjąć do pracy w biurze podróży, bo nie mam
        doświadczenia (mam, 3 lata, ale nie w tym zawodzie)
        ankaz66@wp.pl
      • Gość: johny Re: Pracy nie macie ? IP: *.devs.futuro.pl 06.09.02, 11:38
        najlepiej jak bys mogl zalatwic kolportaż (ulotko,gazeta(wyborcza)).
        Szczecin moje miasto

Odpowiedz prześlij na maile
        ziutek007@o2.pl
        LUB
        ziutek007@poczta.wp.pl

Dzieki za czas.
      • Gość: marlenka Re: Pracy nie macie ? IP: *.acn.waw.pl 06.09.02, 11:54
        Wyksztalcenie wyzsze humanistyczne UW, biegle angielski, hiszpanski, pasywnie
        niemiecki i francuski. Doswiadczenie w miedzynarodowej firmie w administracji,
        poza tym obsluga klienta w firmie handlowej i praktyka w PR. Szukam i jak na
        razie nic...
      • Gość: Małgorzata Re: Pracy nie macie ? IP: 213.25.159.* 06.09.02, 12:05
        Now iesz ja szukam pracy...
        Umiem obslugiwac sprzety biurowe, znam angielski, jestem kominikatywna... i
        mam czas na weekendy, ewentyualnie popoludnia.... z milym wygladem zewnetrznym.
        margit83@tlen.pl
      • dr21 Re: Pracy nie macie ? 06.09.02, 22:53
        Studiuje na PWr, znam niemiecki, pracowalam w szkole jezykowej, ale nie bylo
        chetnych, bo kursy sa drogie, a miasto niezbyt zamozne, radze sobie rowniez z
        angielskim. Szukam zajecia, stazu w firmach budowlanych badz zajmujacych sie
        obrotem nieruchomosci. Jak cos: dr21@gazeta.pl
        Dzieki za uwage :)
        • cdpartner Re: Pracy nie macie ? 08.09.02, 19:50
          Jedną z ofert znajdziesz u nas na kredyty.hg.pl
      • Gość: taki Dla ekonomistów i nie tylko ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 19:58
        Właśnie włączył się ktoś z cd Partner, współpracuję z nimi i nie jest źle
        chociaż pierwsze 4 miesiące były ciężkie teraz średnio wyciągam 2500
        miesięcznie.
        Jeśli ktoś jest z Łodzi, Warszawy, Krakowa czy Trójmiasta. Mogą być najbliższe
        okolice tych miast a jest pracowity ma szanse. Fakt że biorą opłatę wstępną ale
        dają zarobić, cały czas zastanawiam się czy bardziej się nie przyłożyć i
        zrezygnować z innych drobniejszych zajęć. Wejdźcie na www.kredyty.hg.pl - warto.
        Albo spróbójcie z ich szefem tel. 0601 938 350

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka