Gość: Taki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 21:31 Pracy nie macie ? co potraficie ? Piszcie i podajcie swoje maile co niektórym pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwe Re: Pracy nie macie ? 02.09.02, 21:34 a nie mamy. I chociaz mąż ekonomista z wyzszym wykształceniem, to nic nie moze znależć, za słabo zna angielkski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: Pracy nie macie ? IP: *.proxy.aol.com 03.09.02, 00:15 Moze powinien sprobowac sie nauczyc lepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezulec Re: Pracy nie macie ? IP: *.chello.pl 03.09.02, 09:25 a my też nie mamy. Angielski znamy bardzo dobrze ale to nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Question Re: Pracy nie macie ? IP: *.waw.cdp.pl 03.09.02, 12:10 Ciekawe, czy podobne pytanie w GB zadają sobie Anglicy, ktorzy słabo znają po polsku. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUK Re: Pracy nie macie ? IP: *.p.lodz.pl 03.09.02, 12:13 A NIE MAM . SKOŃCZYŁEM POLIBUBE W ŁODZI(INŻ. CHEMICZNĄ I PROCESOWA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Pracy nie macie ? IP: 217.96.91.* 03.09.02, 13:01 A no potrafię dużo. Angielski, bardzo dobra znajomość komputera, Winda 98/2000/Me/Xp, html, 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym. Nikt mnie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
aabjp Re: Pracy nie macie ? 04.09.02, 11:14 Nie mam i wciąż szukam. Znam się na ...śmieciach (odpadach), przetargach i melioracjach. Wdepnąłem w ubezpieczenia - dopiero zaczynam. Mogę was ubezpieczyć - na życie, emeryturę. Brak mi języków, niestety. Czy dla takiego jak ja naprawdę nie ma nigdzie żadnej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: Pracy nie macie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 11:44 Skończyłam prawko, pracowałam prawie trzy lata. Szukam i szukam, ale wszyscy pewnie zauważyli, że dla prawników ogłoszeń brak...a na rynku bryndza (znam dobrze angielski). Odpowiedz Link Zgłoś
yalung Re: Pracy nie macie ? 04.09.02, 12:09 a ja znam biegle angielski, bardzo dobrze francuski, doskonała obsługa komputera, 4 lata doświadczeń zawodowych - i szukanie idzie mi jak po grudzie... tak to niestety wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaliyah6 Re: Pracy nie macie ? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 13:26 Pracy nie mam. Jestem tegoroczną absolwentką. Ukończyłam Liceum Handlowe. Posiadam wykształcenie średnie z przyuczeniem do zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaliyah6 Re: Pracy nie macie ? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 13:27 Pracy nie mam. Jestem tegoroczną absolwentką. Ukończyłam Liceum Handlowe. Posiadam wykształcenie średnie z przyuczeniem do zawodu. e-mail: aaliyah6@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neta Re: Pracy nie macie ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 13:33 Cześć, ja pracowałam w biurze podróży, skończyłam studium turystyczne.Zam angielski, średnio mówię po francusku i hiszpańsku. Właśnie zostałam bez pracy, bo nie ma zbyt wielu klientów więc nie zarabiałamy zbyt wiele, a że miałam najkrótszy staż pracy, to zostałam zwolniona. I szukam... anetaskrzyszowska@wp.pl Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Pracy nie macie ? IP: 195.187.84.* 05.09.02, 16:01 W tej chwili jeszcze mam pracę, ale coś czuję, że już niedługo. Firma nie ma forsy, szykują się zwolnienia - pójdę na pierwszy ogień, bo nie mam mgr-a. Mam licencjat z obsługi ruchu turystycznego, znam angielski, trochę niemiecki, b dobrze komputer. PS. Nie chcieli mnie przyjąć do pracy w biurze podróży, bo nie mam doświadczenia (mam, 3 lata, ale nie w tym zawodzie) ankaz66@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Pracy nie macie ? IP: *.devs.futuro.pl 06.09.02, 11:38 najlepiej jak bys mogl zalatwic kolportaż (ulotko,gazeta(wyborcza)). Szczecin moje miasto Odpowiedz prześlij na maile ziutek007@o2.pl LUB ziutek007@poczta.wp.pl Dzieki za czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlenka Re: Pracy nie macie ? IP: *.acn.waw.pl 06.09.02, 11:54 Wyksztalcenie wyzsze humanistyczne UW, biegle angielski, hiszpanski, pasywnie niemiecki i francuski. Doswiadczenie w miedzynarodowej firmie w administracji, poza tym obsluga klienta w firmie handlowej i praktyka w PR. Szukam i jak na razie nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Pracy nie macie ? IP: 213.25.159.* 06.09.02, 12:05 Now iesz ja szukam pracy... Umiem obslugiwac sprzety biurowe, znam angielski, jestem kominikatywna... i mam czas na weekendy, ewentyualnie popoludnia.... z milym wygladem zewnetrznym. margit83@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dr21 Re: Pracy nie macie ? 06.09.02, 22:53 Studiuje na PWr, znam niemiecki, pracowalam w szkole jezykowej, ale nie bylo chetnych, bo kursy sa drogie, a miasto niezbyt zamozne, radze sobie rowniez z angielskim. Szukam zajecia, stazu w firmach budowlanych badz zajmujacych sie obrotem nieruchomosci. Jak cos: dr21@gazeta.pl Dzieki za uwage :) Odpowiedz Link Zgłoś
cdpartner Re: Pracy nie macie ? 08.09.02, 19:50 Jedną z ofert znajdziesz u nas na kredyty.hg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Dla ekonomistów i nie tylko ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 19:58 Właśnie włączył się ktoś z cd Partner, współpracuję z nimi i nie jest źle chociaż pierwsze 4 miesiące były ciężkie teraz średnio wyciągam 2500 miesięcznie. Jeśli ktoś jest z Łodzi, Warszawy, Krakowa czy Trójmiasta. Mogą być najbliższe okolice tych miast a jest pracowity ma szanse. Fakt że biorą opłatę wstępną ale dają zarobić, cały czas zastanawiam się czy bardziej się nie przyłożyć i zrezygnować z innych drobniejszych zajęć. Wejdźcie na www.kredyty.hg.pl - warto. Albo spróbójcie z ich szefem tel. 0601 938 350 Odpowiedz Link Zgłoś