Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Centrum Koordynacji Biznesu

IP: *.oliwa.multicon.pl / *.multicon.pl 08.09.05, 15:20
    Cześć
    Centrum Koordynacji Biznesu - ładna nazwa ale czy ktoś tam pracował? Na czy
    polega praca, jaka jest atmosfera pracy? Piszcie, każda informacja jest
    cenna!!
    Obserwuj wątek
      • bez_mapy Re: Centrum Koordynacji Biznesu 15.09.05, 18:04
        Ja byłam 2 tygodnie temu u nich na rozmowie kwalifikacyjnej. Opowiedziałam jej
        o swoich kwalifikacjach i doświadczeniu, a ona z wyrzutem, że w takim razie po
        co szukam pracy u nich. A pytanie o możliwości rozwoju i awansu wyraźnie ją
        zirytowały. Dodam, że Pani miała jakieś 25 lat.
        • Gość: Kadarka Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.oliwa.multicon.pl / *.multicon.pl 15.09.05, 19:44
          Dzięki za info! A te przyglądające się organy szczerze mówiąc zniechęciły mnie
          do jakichkolwiek kontaktów z tą firma. A tak swoją drogą ciekawe co to za
          organy?
        • Gość: xx Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.oliwa.multicon.pl / *.multicon.pl 20.09.05, 20:12
          Bo tam zasadą jest: TRAKTOWANIE KLIENTA Z GÓRY (co tyczy się także kandydatów
          do pracy)
      • Gość: Andrzej Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.artnet.pl 16.09.05, 09:21
        To jest bardzo dobra firma, z dobrą pracą pewnie dla właściwych ludzi. Jestem
        klientem 2 lata, nasze referencje są na www tej firmy. A takich, którzy czekaja
        aż Centrum zrobi wszystko za nich tez spotkałem- jak czegoś nie mogą to zawsze
        wina kogoś innego. Jak się ma towar to trzeba go umiec sprzedać i przez płatna
        reklamę i przez hurtownię i przez Centrum. Pracownicy Centrum potrafią dobrze
        wytłumaczyć jak pozyskać klientów we współpracy z nimi. Przeglądam czasami fora
        i widzę że 1 lub dwie firmy obsmarowuja tą firmę wszędzie bo nie mają racji,
        wiem że niektórzy maja kłopoty z niektórymi organami. Znam juz trochę
        niektórych "kontrahentów", z którymi nie przedłuża się współpracy. Tyle
        • Gość: alfons Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.09.05, 10:59
          A za ten twój internet płaci Centrum bezpośrednio, czy przez firmę zależną?
          A ty pracujesz w samym Centrum, czy jakiejś spółce-córce?
      • Gość: ktostam Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:42
        oj lubimy narzekać, narzekacze podajcie nazwy swoich firm to cos o was powiem.
        A centrum doradzam, ale nie kazdemu. Niech każdy sie zastanowi co potrafi, nie
        bierze za rzeczy których nie potrafi, zeby potem nie zwalac na innych. Centrum
        to dobra firma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka