Gość: Kadarka IP: *.oliwa.multicon.pl / *.multicon.pl 08.09.05, 15:20 Cześć Centrum Koordynacji Biznesu - ładna nazwa ale czy ktoś tam pracował? Na czy polega praca, jaka jest atmosfera pracy? Piszcie, każda informacja jest cenna!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_mapy Re: Centrum Koordynacji Biznesu 15.09.05, 18:04 Ja byłam 2 tygodnie temu u nich na rozmowie kwalifikacyjnej. Opowiedziałam jej o swoich kwalifikacjach i doświadczeniu, a ona z wyrzutem, że w takim razie po co szukam pracy u nich. A pytanie o możliwości rozwoju i awansu wyraźnie ją zirytowały. Dodam, że Pani miała jakieś 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadarka Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.oliwa.multicon.pl / *.multicon.pl 15.09.05, 19:44 Dzięki za info! A te przyglądające się organy szczerze mówiąc zniechęciły mnie do jakichkolwiek kontaktów z tą firma. A tak swoją drogą ciekawe co to za organy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.oliwa.multicon.pl / *.multicon.pl 20.09.05, 20:12 Bo tam zasadą jest: TRAKTOWANIE KLIENTA Z GÓRY (co tyczy się także kandydatów do pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.artnet.pl 16.09.05, 09:21 To jest bardzo dobra firma, z dobrą pracą pewnie dla właściwych ludzi. Jestem klientem 2 lata, nasze referencje są na www tej firmy. A takich, którzy czekaja aż Centrum zrobi wszystko za nich tez spotkałem- jak czegoś nie mogą to zawsze wina kogoś innego. Jak się ma towar to trzeba go umiec sprzedać i przez płatna reklamę i przez hurtownię i przez Centrum. Pracownicy Centrum potrafią dobrze wytłumaczyć jak pozyskać klientów we współpracy z nimi. Przeglądam czasami fora i widzę że 1 lub dwie firmy obsmarowuja tą firmę wszędzie bo nie mają racji, wiem że niektórzy maja kłopoty z niektórymi organami. Znam juz trochę niektórych "kontrahentów", z którymi nie przedłuża się współpracy. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfons Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.09.05, 10:59 A za ten twój internet płaci Centrum bezpośrednio, czy przez firmę zależną? A ty pracujesz w samym Centrum, czy jakiejś spółce-córce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:42 oj lubimy narzekać, narzekacze podajcie nazwy swoich firm to cos o was powiem. A centrum doradzam, ale nie kazdemu. Niech każdy sie zastanowi co potrafi, nie bierze za rzeczy których nie potrafi, zeby potem nie zwalac na innych. Centrum to dobra firma Odpowiedz Link Zgłoś