Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pre-test w IDEI

IP: *.lublin.mm.pl 15.09.05, 18:39
    Czy test kwalifikacyjny na konsultanta telefonicznego w IDEI jest trudny? Ile
    osób go oblewa?
    Obserwuj wątek
      • Gość: aqq Re: Pre-test w IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:52
        to ja z innej beczki juz nie moge kończymy studia zdajemy egzaminy u znanych w
        całej polsce osób a te firmy jaja z nas sobie robią jakies tesciki rozmowy
        wybory prezentacje i proponują 2 osobą na 100 powiedzmy 1000 pln szlag mnie
        trafia
        • przem80 Re: Pre-test w IDEI 15.09.05, 19:57
          Ja ostatnio zdawałem ten test i wcale nie jest trudny. Jest to test wyboru, w
          każdym pytaniu jednej spośród trzech odpowiedzi. jeśli przyswoiłaś wiadomości z
          materiałów, które dostałaś, to nie masz się czym martwić.
        • Gość: Aśka Re: Pre-test w IDEI IP: *.lublin.mm.pl 16.09.05, 07:57
          Niestety, warunki które proponują w IDEI są poniżej moich kwalifikacji ale
          łapię, co się da, bo od 1,5 roku nie mogę znaleźc pracy w Lublinie.
      • przem80 Re: Pre-test w IDEI 15.09.05, 20:02
        A odpowiadając drugiej osobie, powiem, że fakt, że kończymy studia nie oznacza
        jeszcze, że mamy być zwolnieni z wszelkich form rekrutacji. Nikt po studiach
        nie jest alfą i omegą. A wiedza sprawdzana na teście jest wymagana później na
        stanowisku pracy. W ten między innymi sposób sprawdzają twoje zaangażowanie i
        podejście do tej pracy.
        • Gość: jano Re: Pre-test w IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:59
          może jest może i nie jest... Ale wiele zależy na ile testy, wymagania przystaja
          do proponowanych warunków zatrudnienia. W obecnej chwili najbardziej
          nielogiczne sa testy znajomości języka dla osób mających w firmie, dajmy na to,
          pozyskiwać zlecenia, kontakty itp w krajach ościennych przy proponowanym
          systemie prowizyjnym wynagrodzenia. W tym wypadku jesli pracownik wynagradzany
          jest bezpośrednio z efektów pracy to jakie znaczenie ma jak to zrobi? A okres
          próbny własnie służy temu aby pracownika sprawdzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka