Gość: Aśka IP: *.lublin.mm.pl 15.09.05, 18:39 Czy test kwalifikacyjny na konsultanta telefonicznego w IDEI jest trudny? Ile osób go oblewa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aqq Re: Pre-test w IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:52 to ja z innej beczki juz nie moge kończymy studia zdajemy egzaminy u znanych w całej polsce osób a te firmy jaja z nas sobie robią jakies tesciki rozmowy wybory prezentacje i proponują 2 osobą na 100 powiedzmy 1000 pln szlag mnie trafia Odpowiedz Link Zgłoś
przem80 Re: Pre-test w IDEI 15.09.05, 19:57 Ja ostatnio zdawałem ten test i wcale nie jest trudny. Jest to test wyboru, w każdym pytaniu jednej spośród trzech odpowiedzi. jeśli przyswoiłaś wiadomości z materiałów, które dostałaś, to nie masz się czym martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Pre-test w IDEI IP: *.lublin.mm.pl 16.09.05, 07:57 Niestety, warunki które proponują w IDEI są poniżej moich kwalifikacji ale łapię, co się da, bo od 1,5 roku nie mogę znaleźc pracy w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
przem80 Re: Pre-test w IDEI 15.09.05, 20:02 A odpowiadając drugiej osobie, powiem, że fakt, że kończymy studia nie oznacza jeszcze, że mamy być zwolnieni z wszelkich form rekrutacji. Nikt po studiach nie jest alfą i omegą. A wiedza sprawdzana na teście jest wymagana później na stanowisku pracy. W ten między innymi sposób sprawdzają twoje zaangażowanie i podejście do tej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Pre-test w IDEI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:59 może jest może i nie jest... Ale wiele zależy na ile testy, wymagania przystaja do proponowanych warunków zatrudnienia. W obecnej chwili najbardziej nielogiczne sa testy znajomości języka dla osób mających w firmie, dajmy na to, pozyskiwać zlecenia, kontakty itp w krajach ościennych przy proponowanym systemie prowizyjnym wynagrodzenia. W tym wypadku jesli pracownik wynagradzany jest bezpośrednio z efektów pracy to jakie znaczenie ma jak to zrobi? A okres próbny własnie służy temu aby pracownika sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś