Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

VOLVO Wroclaw

IP: 62.233.177.* 08.09.02, 17:08
    Sluchajta wszyscy wroclawianie!!! Chyba nareszcie sie polepszy w volvo we
    wroclawiu!!! Wyglada na to, ze szefem personalnym wreszcie bedzie sprytna
    babka, a nie taka co to tylkiem zrobila kariere!!! Hurrraaa!!! Naczelny
    chyba wreszcie zrobil jakis racjonalny krok!!! Lepiej pozno niz wcale!
    Brawo!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Monia Re: VOLVO Wroclaw IP: 62.233.177.* 08.09.02, 17:41
        O proszę, chyba mamy kogoś kto uważa się za nie wiadomo co. Skąd pewność, że
        ktoś zarobił sobie na stołek jakto mówisz "tyłkiem"? Tobie ten tyłek się
        dostał? A może uważasz, że sam zrobiłbyś karierę czymś innym?
      • Gość: Swój Re: VOLVO Wroclaw IP: *.it.volvo.se / 153.112.41.* 07.10.02, 13:16
        Gość portalu: K napisał(a):

> Sluchajta wszyscy wroclawianie!!! Chyba nareszcie sie polepszy w volvo we
        > wroclawiu!!! Wyglada na to, ze szefem personalnym wreszcie bedzie sprytna
        > babka, a nie taka co to tylkiem zrobila kariere!!! Hurrraaa!!! Naczelny
        > chyba wreszcie zrobil jakis racjonalny krok!!! Lepiej pozno niz wcale!
        > Brawo!!!

Też słyszałem, że ta nowa babka jest sprytna. Sprytnie wzbudzila zaufanie
        poprzedniczki, sprytnie sie podlizywala i pojechala na pare ciekawych szkolen,
        sprytnie skorzystala z okazji i tymczasowo zostala jej zastepczynia (w czasie
        urlopu macierzynskiego), sprytnie namotala pare intryg przeciw osobie ktora ja
        wypromowala, sprytnie wykopala pod nia dolek, sprytnie blyskawicznie zdobyla
        sympatie szefa (czyzby ww teoria?) i sprytnie robi dalej kariere. Takich
        sprytnych i obrotnych nam trzeba! W volvo na pewno sie polepszy.
        A moze znajdzie się ktoś jeszcze sprytniejszy. A wtedy dopiero bedzie dobrze.
      • Gość: Ja Re: VOLVO Wroclaw IP: *.it.volvo.se / 153.112.41.* 07.10.02, 13:26
        Gość portalu: K napisał(a):

> Sluchajta wszyscy wroclawianie!!! Chyba nareszcie sie polepszy w volvo we
        > wroclawiu!!! Wyglada na to, ze szefem personalnym wreszcie bedzie sprytna
        > babka, a nie taka co to tylkiem zrobila kariere!!! Hurrraaa!!! Naczelny
        > chyba wreszcie zrobil jakis racjonalny krok!!! Lepiej pozno niz wcale!
        > Brawo!!!

Ucieszonego zmartwie. "Naczelny" zadnego kroku nie zrobil, bo "sprytna babka"
        wcale nie zostala szefem personalnym. Zastepuje tą "od tyłka", przez parę
        miesięcy, bo jakoś tak się stało, że ze względu na swoje kwalifikacje (jakże to
        możliwe!) obecna szefowa od kadr została przyjęta jako członek międzynarodowego
        projektu Volvo w Szwecji.
        W tym wypadku teoria "tyłka" chyba jednak odpada, bo osoba która ją awansowała
        do projektu, to też babka.
        Oj wygląda jednak, że w volvo we Wrocławiu sie "nie polepszy"... Będzie jednak
        wiadomo, kogo winić za złą koniunkturę na rynku, brak zamówień, problemy z
        dostawami i produkcją.
        Chciałoby się mieć takie wpływy...
        • Gość: Io Re: VOLVO Wroclaw IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 09.10.02, 13:57
          źle się dzieje w państwie duńskim...
      • Gość: asdf Re: VOLVO Wroclaw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 16:35
        Widzę tu kolejny przejaw polskiego piekła. Pracowałem kiedyś na Mydlanej i
        podziwiałem zawsze osobę, którą tu próbuje się oczernić. Gdy ktoś do czegoś
        dojdzie swoją ciężką pracą i odniesie niekwestionowany sukces, zawsze znajdą
        się wokół złośliwi krytycy. Zwykła zazdrość i frustracja.

• Gość: abc Re: VOLVO Wroclaw IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 24.10.02, 09:57
        Dyrektor personalna (WCIĄŻ JESZCZE!) to jedna z tych osób, które w pracy
        kierują się żelaznymi zasadami. Żadnych układzików, załatwiania "po znajomości"
        (czego nie da się powiedzieć o Pani ją zastępującej).
        Swój sukces odniosła dzięki ciężkiej pracy (jeżeli załatwiła sobie stanowisko
        tyłkiem, to po cholerę jeszcze siedziała w pracy po 12 godzin !?!?)

Jedyną jej jej błędem było wypromowanie kogoś, kto teraz za jej plecami próbuje
        zrzucić ją ze stołka.
        I widząc, jak się w tej chwili załatwia pewne sprawy, mam nadzieję, że do tego
        nie dojdzie.

A propos: Czy szanowny(a) "K" wie, że pomówienie jest karalne?
        • Gość: pracownik Re: VOLVO Wroclaw IP: *.it.volvo.se / 153.112.40.* 07.11.02, 11:39
          Sznowni Koledzy i Kolezanki z firmy,

Moze by tak- niezaleznie od przekonan- swoje brudy prac u siebie a nie na forum
          (i to ogolnopolskim)?

Wstyd mi za ten watek,

Pracownik Volvo Polska Wrocław

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka