Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w policji

IP: *.c206.msk.pl 10.10.05, 16:54
    Mam wykształcenie pedagogiczne i słyszałam o możliwości znalezienia pracy w
    policji właśnie na stanowisku pedagoga. Może ktoś wie coś więcej na ten
    temat. Czekam na informacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Duch Re: praca w policji IP: 212.160.172.* 10.10.05, 17:16
        Też się nad tym zastanawiałem bo mam dokładnie takie samo wykształcenie.
        Pytanie tylko czy w policji nadal obowiązuje zasada, że pracujesz 15 lat i na
        emeryturkę ??
      • Gość: absolek Re: praca w policji IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 10.10.05, 17:50
        Musisz określić czy interesuje Cię praca w policji czy służba w policji, bo to
        zupełnie co innego. W przypadku tej pierwszej po prostu jesteś pracownikiem
        cywilnym i aby się dostać musisz śledzić biuletyn służby cywilnej i jak się
        zwolni miejsce to startować w konkursie (w sumie mało prawdopodobne byś go
        wygrała). Natomiast jeśli mówimy o służbie w policji to należy korzystać z
        takich akcji jak ta niedawno (naboru do służby). W mediach było ostatnio głośno
        o nim.
        • Gość: Anna Re: praca w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:57
          Hmm...pedagogo w policji? A co niby miałabyś tam robić bedąc pedagogiem?
          Polecam tak jak mój poprzednik- biuletyn służby cywilnej www.usc.gov.pl, niestety tam poszukują głównie specjalistów, z doświadczeniem, o konkretnych umiejęstnościach. Co do naboru (taki jak był ostatnio) to szkoda się męczyć, bo początkowo jesteś zwykłym krawęznikiem..zresztą poczytaj wątki na tym forum dotyczące policji, może ci przejdzie ta ochota...
          • Gość: Justyna Re: praca w policji IP: *.c206.msk.pl 11.10.05, 12:49
            Jeśli o to chodzi to nie jestem jakimś "zapaleńcem" do pracy w policji tylko
            szukam różnych możliwości pracy w moim zawodzie poza szkołą,bo jak wiadomo o
            pracę w szkole teraz trudno. Słyszałam o takiej mozliwości i tak tylko "badam
            teren". Dziękuję za wszystkie informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka