Gość: Justyna IP: *.c206.msk.pl 10.10.05, 16:54 Mam wykształcenie pedagogiczne i słyszałam o możliwości znalezienia pracy w policji właśnie na stanowisku pedagoga. Może ktoś wie coś więcej na ten temat. Czekam na informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Duch Re: praca w policji IP: 212.160.172.* 10.10.05, 17:16 Też się nad tym zastanawiałem bo mam dokładnie takie samo wykształcenie. Pytanie tylko czy w policji nadal obowiązuje zasada, że pracujesz 15 lat i na emeryturkę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolek Re: praca w policji IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 10.10.05, 17:50 Musisz określić czy interesuje Cię praca w policji czy służba w policji, bo to zupełnie co innego. W przypadku tej pierwszej po prostu jesteś pracownikiem cywilnym i aby się dostać musisz śledzić biuletyn służby cywilnej i jak się zwolni miejsce to startować w konkursie (w sumie mało prawdopodobne byś go wygrała). Natomiast jeśli mówimy o służbie w policji to należy korzystać z takich akcji jak ta niedawno (naboru do służby). W mediach było ostatnio głośno o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: praca w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:57 Hmm...pedagogo w policji? A co niby miałabyś tam robić bedąc pedagogiem? Polecam tak jak mój poprzednik- biuletyn służby cywilnej www.usc.gov.pl, niestety tam poszukują głównie specjalistów, z doświadczeniem, o konkretnych umiejęstnościach. Co do naboru (taki jak był ostatnio) to szkoda się męczyć, bo początkowo jesteś zwykłym krawęznikiem..zresztą poczytaj wątki na tym forum dotyczące policji, może ci przejdzie ta ochota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: praca w policji IP: *.c206.msk.pl 11.10.05, 12:49 Jeśli o to chodzi to nie jestem jakimś "zapaleńcem" do pracy w policji tylko szukam różnych możliwości pracy w moim zawodzie poza szkołą,bo jak wiadomo o pracę w szkole teraz trudno. Słyszałam o takiej mozliwości i tak tylko "badam teren". Dziękuję za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś