Gość: LadyDi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 09:39 a co zrobić z palaczami w pacy? chodzi mi o osoby palące które utrudniają normalną pracę osobie niepalącej czyli mnie? wychodzę z biura przesiąknieta papierosami i źle sie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yoost Re: Szkodliwe warunki pracy IP: 195.94.207.* 29.10.02, 11:12 mam ten sam problem. mam palacza, który siedzi w pokoju naprzeciwko, pali papieros za papierosem, ale nie zamyka drzwi, ani nie otwiera u siebie okna, zeby wywietrzyc... zaczęłam więc delikatnie dawać mu do zrozumienia, że zapach nie jest przyjemny - tzn. jak tylko wychodził na spotkanie lub obiad otwierałam mu okno i zamykałam drzwi, więc jak wracał wchodził do pokoju wyziębionego i nieprzyjemnego. zaczął trochę respektować, ale walczę cały czas. nie zrozumcie mnie źle. ja też palę od czasu do czasu. ale wychodzę i palę w miejscach wyznaczonych lub wietrzę pokój, bo uważam, że żaden normalny człowiek nie jest w stanie znieść takiego smrodu, chyba że jest się śmierdzielem... Odpowiedz Link Zgłoś