Gość: a IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.03, 11:12 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: jest nowe COSMO-czy nie??????? IP: *.necik.pl 15.10.03, 11:46 Jest od 10 pazdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: jest nowe COSMO-czy nie??????? 15.10.03, 13:08 akurat, pytalam od 10.10 codziennie i do wczoraj popoludniu nie bylo na slasku w zadnym kiosku w ktorych pytalam, a pytalam w roznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jest nowe COSMO-czy nie??????? IP: *.necik.pl 15.10.03, 15:52 > akurat, pytalam od 10.10 codziennie i do wczoraj popoludniu nie bylo na slasku Tez mieszkam na slasku i cosmo mam od zeszlego weekendu :) Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: jest nowe COSMO-czy nie??????? IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 15.10.03, 16:04 Co za głupota!!!W Warszawie nie było w żadnym kiosku, a na Śląsku na pewno było:)Coś ściemniasz, chyba nikt ci nie uwierzy:)mówisz chyba o starym Cosmo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzymianka Re: jest nowe COSMO-czy nie??????? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 11:47 u mnie jeszcze nie ma ! bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: jest nowe COSMO-czy nie??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 13:25 A ja już mam!!! Nie mogłam się doczekać!!! Wczoraj po południu jeszcze nigdzie nie było i już myślałam że przegapiłam i wszystkie już wykupili... Ale pojawiły się dzisiaj rano. NARESZCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kto jest na okladce? IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.03, 18:12 i co jest ciekawgo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: kto jest na okladce? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.10.03, 19:49 nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kto jest na okladce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 19:49 Cześć jest prezent- dezodorant, książka a w środku jak zwykle artykuły: jedne bardziej ciekawe inne mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica wy nie żartujecie? 15.10.03, 22:06 naprawdę tak się podniecacie tym, że gazeta jest w kiosku? wierzyć mi się nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Soczewica to niezadowolona z zycia szmata... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 22:42 ja piernicze, soczewica, jaka ty jestes glupia zdzira.... naprawde mi ciebie zal, masz takie podejscie do zycia jak styrana zyciem emerytka. jestes beznadziejna :( i nikt cie nie chce na tym forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jest IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.03, 20:44 jest! z magda wroblem na okladce, z ksiazka i jakim deo..:((( no ale jest Odpowiedz Link Zgłoś