Gość: linnete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:40 mam swoją pierwszą pracę i stąd pytanie, jak wygląda postępowanie jeśli chce się pójść na zwolnienie lekarskie i jeszcze jedno, czy lekarz może odmówić wypisania zwolnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: jak pójść na L-4 IP: *.plk.vectranet.pl 22.01.06, 22:53 Nie może... Bo jeśli pójdziesz do innego i da ci L4 to tego co odmóił możesz zaskarżyć do NIL-a ; A praca nie ma nic do tego - czy pierwsza czy kolejna ; wiem o co pytasz, ale niestety na forum ci nie pomogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: jak pójść na L-4 IP: 217.149.242.* 22.01.06, 23:22 Wydaje mi sie, że wypadałoby zachorować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linnete Re: jak pójść na L-4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 08:19 trochę źle się czuję, potrzebuję zwolnienia na kilka dni żeby po prostu odpocząć, cały weekend siedziałam w robocie i po prostu baterie mi siadły:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linnete Re: jak pójść na L-4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:26 okazuje się że to bardzo proste, lakarka chciała mi dać zwolnienie na 3 dni, przy wypisywaniu powiedziała że da mi na 5, a potem jeszcze zapytała czy pracuję w weekend i zapytała czy chcę zwolnienie na 7 a ja się bałam że jestem za mało chora żeby dostać L-4 na 3 dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: jak pójść na L-4 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.01.06, 17:51 teraz mas z3 dni zeby dostarczyc do pracodawcy... dostarczylaS?> jak zareagowal ?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linnete Re: jak pójść na L-4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 00:36 Spoko, nikt się nie przejął, a ja wreszcie mogę odpocząć:) Odpowiedz Link Zgłoś