Gość: jak IP: 217.153.196.* 30.01.06, 13:35 Rozmowa na przedstawiciela medycznego: Jesteś w poczekalni przychodni i widzisz 3 jednakowe gabinety, do które wejdziesz jako pierwszy? Jak poradzisz sobie z pacjentami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela_r Re: Pytanie z rozmowy 30.01.06, 14:04 Ja mialam ostatnio sprzedać szczepionke na grypę bardzo niezadowolonemu klientowi. Też do końca nie wiem, jak powinna wyglądać dobra prezentacja w takim przypadku. A z drzwiami to sie jeszcze nie spotkalam. Jak wybrnąłeś z tego pyt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Pytanie z rozmowy IP: 217.153.196.* 30.01.06, 19:07 Nie wybrnąłem, bo mnie nie zaprosili na dalsze rozmowy. Ale coś tam powiedzialem, że do tego gabinetu gdzie czeka najmniej ludzi, gdzie lekarz najdłużej przyjmuje itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ona37wawa Re: Pytanie z rozmowy 30.01.06, 19:09 Ja bym powiedziła,ze do wszystkich trzech:)) Alemnie też by nikt nie zaprosił dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie Re: Pytanie z rozmowy IP: *.icpnet.pl 30.01.06, 19:48 Ja bym powiedział,że wchodzę do gabinetu lekarza,któremu ufam,jesli ta opcja byłaby wykorzystana,wchodzę do gabinetu,gdzie przyjmuje lekarz ze stopniem naukowym itditd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: Pytanie z rozmowy IP: *.lama.net.pl 30.01.06, 20:47 a ja ze wchodzę tam gdzie czeka najmniej babć - z nimi nie powalczysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Pytanie z rozmowy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.02.06, 18:31 Jedyna słuszna odpowiedz: 1. Tam gdzie czeka najwięcej pacjentów!!! Tylko lekarz z tego pokoju ma potencjał i może przepisać dużo recept. Odpowiedz „Wchodzę tam gdzie najmniej pacjentów” - dyskwalifikuje kandydata. Rada na pacjentów: Wchodzisz z pierwszym pacjentem do gabinetu i pytasz lekarza czy cię przyjmie. Jeżeli powie, że tak masz sprawę załatwioną, najlepsza opcja poprosić lekarza, aby wyszedł po ciebie. Działa - sprawdzone rep Odpowiedz Link Zgłoś
ply_mouth Re: Pytanie z rozmowy 05.02.06, 18:46 rep, co dajesz w nagrode? wystarczy obietnica, ze bedzie przepisywal leki firmy x? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Pytanie z rozmowy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 06.02.06, 13:57 nie wystarczy rep Odpowiedz Link Zgłoś
ply_mouth Re: Pytanie z rozmowy 06.02.06, 15:43 to w sumie niemila masz prace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosik Re: Pytanie z rozmowy IP: *.chello.pl 06.02.06, 16:10 Pracowałam kiedyś dla firmy farmaceutycznej i naprawdę tacy przedstawiciele mają spore środki ku temu, aby lekarze nie zamykali przed nimi drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Pytanie z rozmowy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 06.02.06, 22:00 W sumie nie narzekam rep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd Re: Pytanie z rozmowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:15 A jeśli lekarz powie, że Cię nie przyjmie i żebyś się tu więcej nie pojawiał, to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Pytanie z rozmowy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 07.02.06, 17:08 Niewielu jest takich lekarzy - przez 4 lata pracy 2,3 lekarzy mi tak odpowiedziało. Jak lekarz ważny próbujesz za jakiś czas (może miał zły dzień). Jak lekarz z zasady nie przyjmuje przedstawicieli to go odpuszczasz i już nic na siłę. rep Odpowiedz Link Zgłoś