Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie z rozmowy

IP: 217.153.196.* 30.01.06, 13:35
    Rozmowa na przedstawiciela medycznego: Jesteś w poczekalni przychodni i
    widzisz 3 jednakowe gabinety, do które wejdziesz jako pierwszy? Jak poradzisz
    sobie z pacjentami?
    Obserwuj wątek
      • angela_r Re: Pytanie z rozmowy 30.01.06, 14:04
        Ja mialam ostatnio sprzedać szczepionke na grypę bardzo niezadowolonemu
        klientowi. Też do końca nie wiem, jak powinna wyglądać dobra prezentacja w
        takim przypadku.
        A z drzwiami to sie jeszcze nie spotkalam. Jak wybrnąłeś z tego pyt?
        • Gość: jak Re: Pytanie z rozmowy IP: 217.153.196.* 30.01.06, 19:07
          Nie wybrnąłem, bo mnie nie zaprosili na dalsze rozmowy. Ale coś tam
          powiedzialem, że do tego gabinetu gdzie czeka najmniej ludzi, gdzie lekarz
          najdłużej przyjmuje itp.
          • ona37wawa Re: Pytanie z rozmowy 30.01.06, 19:09
            Ja bym powiedziła,ze do wszystkich trzech:)) Alemnie też by nikt nie zaprosił
            dalej :)
            • Gość: arnie Re: Pytanie z rozmowy IP: *.icpnet.pl 30.01.06, 19:48
              Ja bym powiedział,że wchodzę do gabinetu lekarza,któremu ufam,jesli ta opcja
              byłaby wykorzystana,wchodzę do gabinetu,gdzie przyjmuje lekarz ze stopniem
              naukowym itditd
              • Gość: Martynka Re: Pytanie z rozmowy IP: *.lama.net.pl 30.01.06, 20:47
                a ja ze wchodzę tam gdzie czeka najmniej babć - z nimi nie powalczysz ;)
      • Gość: rep Re: Pytanie z rozmowy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.02.06, 18:31
        Jedyna słuszna odpowiedz:
        1. Tam gdzie czeka najwięcej pacjentów!!!
        Tylko lekarz z tego pokoju ma potencjał i może przepisać dużo recept.
        Odpowiedz „Wchodzę tam gdzie najmniej pacjentów” - dyskwalifikuje kandydata.
        Rada na pacjentów:
        Wchodzisz z pierwszym pacjentem do gabinetu i pytasz lekarza czy cię przyjmie.
        Jeżeli powie, że tak masz sprawę załatwioną, najlepsza opcja poprosić lekarza,
        aby wyszedł po ciebie.
        Działa - sprawdzone
        rep
        • ply_mouth Re: Pytanie z rozmowy 05.02.06, 18:46
          rep, co dajesz w nagrode? wystarczy obietnica, ze bedzie przepisywal leki firmy
          x?
          • Gość: rep Re: Pytanie z rozmowy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 06.02.06, 13:57
            nie wystarczy

rep
            • ply_mouth Re: Pytanie z rozmowy 06.02.06, 15:43

to w sumie niemila masz prace...
              • Gość: Gosik Re: Pytanie z rozmowy IP: *.chello.pl 06.02.06, 16:10
                Pracowałam kiedyś dla firmy farmaceutycznej i naprawdę tacy przedstawiciele
                mają spore środki ku temu, aby lekarze nie zamykali przed nimi drzwi.
              • Gość: rep Re: Pytanie z rozmowy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 06.02.06, 22:00
                W sumie nie narzekam

rep
        • Gość: zygfryd Re: Pytanie z rozmowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:15
          A jeśli lekarz powie, że Cię nie przyjmie i żebyś się tu więcej nie pojawiał,
          to co wtedy?
          • Gość: rep Re: Pytanie z rozmowy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 07.02.06, 17:08
            Niewielu jest takich lekarzy - przez 4 lata pracy 2,3 lekarzy mi tak
            odpowiedziało.
            Jak lekarz ważny próbujesz za jakiś czas (może miał zły dzień).
            Jak lekarz z zasady nie przyjmuje przedstawicieli to go odpuszczasz i już nic
            na siłę.
            rep

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka