Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co powiedzieć?

IP: *.ramtel.pl 05.02.06, 19:54
    Jaki jest najlepszy argument na rozmowie o prace na pytanie: "dlaczego chce
    pan zmienić pracę"?? - a chcę zmienić bo mnie szef wkurza, jest wredny, nie
    szanuje pracownika itp... doradzicie coś bo mam pustkę w głowie a jutro
    rozmowa...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Monika Re: Co powiedzieć? IP: *.futuro.pl 05.02.06, 19:58
        Standardowo - chcesz podniesc swoje kwalifikacje i zdobyc nowe doswiadczenie.
        Nie przychodzi mi natomiast nic sensownego do glowy w przypadku gdy w nowej
        pracy nie ma na to szans, badz tez niczym nie rozni sie od poprzedniej;) Ale
        zawsze mozesz palnac ze chcesz sie rozwijac itepe
        • Gość: waligóra Re: Co powiedzieć? IP: *.ramtel.pl 05.02.06, 20:16
          no właśnie w tym sęk że to będzie praca praktycznie identyczna (samą pracę
          bardzo lubię!!) chodzi tylko o zmianę szefa-dupka, z którym już nie mogę
          wytrzymać...
      • Gość: AniaS Re: Co powiedzieć? IP: *.tkchopin.pl / 85.219.162.* 05.02.06, 20:35
        Może 2 firma jest bliżej, albo godziny pracy inne. Możesz powiedzieć, że
        mieliście z byłym szefem różnice zdań w kluczowych dla firmy kwestiach przez to
        czułeś się mało przydatny dla firmy, a dla ciebie być przydatnym i skutecznym
        to największa motywacja. Może twoja kreatywność zostanie doceniona u nowego
        pracodawcy. I tutaj możesz wstawić jakiś super pomysł/spojrzenie na nową pracę.

Myślę, że pleplanie takie jak: jestem asertywny, samodzielny, sumienny,
        operatywny to puste słowa bez podawania przykładów,a jak powiesz tak jak Ci
        podpowiedziałam wyjdziesz na szczerą i kreatywną osobę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka