Dodaj do ulubionych

praca dla licealistów :) dodatkowa

23.01.14, 21:18
Mam na myśli sprzedaż kosmetyków, bez wychodzenia z domu można podreperować budżet domowy!
Jest możliwość zarabiania 30% na kosmetykach, to pieniążki, które można zarobić sprzedając kosmetyki lub zaoszczędzić kupując tylko dla siebie!
A kosmetyki są naprawdę świetnej jakości...
Jesli ktos ma ochotę spróbować, albo poznać szczegóły - zapraszam!

Proszę podawać adresy mailowe w odpowiedziach
Obserwuj wątek
    • futurenet.slask Re: praca dla licealistów :) dodatkowa 26.06.15, 16:29
      Zamień swój facebook na futuenet i zarabiaj !
      futureslask.infosystem.me/
    • pm123pm Re: praca dla licealistów :) dodatkowa 23.11.15, 12:25
      Cześć. Może kogoś to zainteresuje, ale trafiłam ostatnio na bardzo fajną stronę agencji Inclick. Jest to idealny sposób na zarabianie różnych kwot pieniędzy. Plusami jest to, że sami możemy sobie wybierać zlecenia i sami decydujemy kiedy je zrobimy. Stwierdziłam, ze jest to genialny pomysł i zarejestrowałam się, a pieniądze sam wpływają mi na konto za pracę, którą wykonuję z przyjemnością.Nie zajmuje to dużo czasu i na szczęście nie wpływa to na żadne studenckie obowiązki Może akurat i Wam się spodoba .
      www.inclick.pl/
    • zygfrydde Re: praca dla licealistów :) dodatkowa 13.01.16, 14:03
      Zarabiaj w dolarach lub złotówkach bez inwestycji . 100 % legalne.Informacja na maila stefan.zapadka@o2.pl Rejestracja:
      trafficmonsoon.com/?ref=zygfryd
      11030.pl/register.php?ref=zygfryddelebe
    • martatad Re: praca dla licealistów :) dodatkowa 29.01.16, 14:07
      A ja polecam szukanie pracy w bardziej wiarygodnych, bezpieczniejszych źródłach :)
    • em19tuszka Re: praca dla licealistów :) dodatkowa 05.03.16, 21:46
      Witaj. Czy chciała byś korzystać ze zniżek do 40% kupując kosmetyki i biżuterię? A może chciałbyś dorobić?
      Oferuję Ci zniżkę do 40% czasem nawet wyższą na kosmetyki i biżuterię w avon. Na start otrzymasz wodę perfumowaną dla niej lub dla niego za 1 zł.
      Możesz kupować tylko dla siebie lub sprzedawać koleżankom lub znajomym i zarabiać na tym.
      Możesz również zacząć zarabiać tworząc swoja grupę sprzedawców. Tworząc swoją grupę zarobisz od 100zl do nawet 2000 zl.

Jeśli jesteś zainteresowana/y lub masz jakieś pytania to chętnie odpowiem na każde i prześle więcej szczegółów
      Abyś mogł/a sprawdzić co możesz zyskać na start sprawdź poniższy link.

3.bp.blogspot.com/-hBhE3l9xCiE/VqpKZRsVkCI/AAAAAAAACqw/2yC9mr-Th_s/s1600/feeterte.JPG
    • em19tuszka Re: praca dla licealistów :) dodatkowa 15.04.16, 13:37
      Znana i renomowana na całym świecie firma kosmetyczna szuka chętnych i ambitnych osób do współpracy. Szukamy osób komunikatywnych, uczących się, bezrobotnych, pracujących, na rencie a także młodych mam. Wymagany wiek to ukończone 16 lat.

Praca polega na sprzedaży naszych produktów (kosmetyki, biżuteria, produkty fashion&hause, akcesoria do włosów)

Oferujemy:

Prowizje do 50%

Wartościowe upominki

Atrakcyjny program dla nowych sprzedawców w ktorym do zdobycia wartościowe nagrody np. Kosmetyki i torebki.

Wsparcie w rozwoju

Możliwość awansu
      m.lewandowska90@interia.pl
    • winterguest Re: praca dla licealistów :) dodatkowa 03.06.16, 08:01
      Polecam wam wypełnianie ankiet, w prosty i szybki sposób możemy dorobić sobie trochę do budżetu codziennego :)
      Wystarczy zarejestrować się (darmowa rejestracja) i wypełniać ankiety kiedy się tylko pojawią i już.
      --
    • alex_bazille Re: praca dla licealistów :) dodatkowa 19.07.16, 18:10
      Tutaj dużo ofert pracy dorywczej pl.jobsora.com/katowice . Tutaj można dobierać oferty pod względem wykształcenia czy doświadczenia.
    • em19tuszka Re: praca dla licealistów :) dodatkowa 27.07.16, 13:31
      Firma z branży kosmetycznej szuka chętnych i ambitnych osób do współpracy. Zajmujemy się produkcją i sprzedażą kosmetyków, biżuterii i produktów fashion anfd house dla niej, niego i dzieci. Produkt yoferowane przez naszą firmę są wysokiej jakości, testowane dermatologicznie i w atrakcyjnej cenie. A wszystko to sprawia, że mamy bardzo dobry zbyt, szybko się rozwijamy i szukamy nowych pracowników. Oferujemy: Wynagrodzenie w formie prowizji od 15-50% Wartościowe upominki Atrakcyjny program dla nowych sprzedawców, a w nim nagrody gwarantowane Wsparcie w rozwoju i możliwość awansu Wszystkie zainteresowane osoby prosimy o kontakt aby poznać więcej szczegółów
      M.lewandowska90@interia.pl
      505685377

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka