Gość: łodziak IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:35 Witam ludzi którzy mają w sobie coś. Gdyby ktoś z takich ludzi szukał pracy prosze o kontakt. Podaje mój numer gg 2231703. Bywam wieczorami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łodziak Re: Inteligentnych IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 23.11.02, 11:50 Gość portalu: łodziak napisał: > Witam ludzi którzy mają w sobie coś. > Gdyby ktoś z takich ludzi szukał pracy prosze o kontakt. Podaje mój numer gg > 2231703. Bywam wieczorami. pozdrawiam NUMER GG PROPONUJĘ JEDNAK INNY: 1658555 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Inteligentnych IP: *.sav.tkb.net.pl 23.11.02, 16:16 pajac jesteś.... a to coś...czego nie masz..mieć nie będziesz, więc nie szukaj bo nie znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apaga Re: Inteligentnych IP: *.prem.tmns.net.au 24.11.02, 11:01 Gość portalu: łodziak napisał: > Witam ludzi którzy mają w sobie coś. > Gdyby ktoś z takich ludzi szukał pracy prosze o kontakt. Podaje mój numer gg > 2231703. Bywam wieczorami. pozdrawiam Ja mam w sobie cos, nawet wiele. Wiecej niz mozna oczekiwac. Pracy w prawdzie nie szukam, ale rozgladam sie za propozycjami,, ktore bylyby adekwatne do tego "czegos", ktore jet niewatpliwie porzadane przez wielu pracodawcow. Jest to bowiem "income generating capacity". A zatem jesli powazne jest poszukiwanie tego "czegos" to podaje moj kontaktowy telefon: (61)7 48581298. Koszty przejazdu niech pana/nia nie przerazaja, pokryje z przyjemnoscia, gdy otrzymam odpowienia oferte. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inteligentny Re: Inteligentnych IP: 217.97.237.* 28.11.02, 21:43 Chętnie zapoznam się z Twoją ofertą. Zatem jeśli masz adres mailowy to chetnie napisze o sobie. Jeśli jednak chciałbyś przesłać mi jakieś szczegóły to oto mój mail: karbo@poczta.wp.pl. Bedę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam. Marcin (również łodziak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: Inteligentnych IP: *.icm.edu.pl / 62.233.186.* 29.11.02, 02:11 Intrygujące, choc dla ludzi szukajacych jakis czas pracy niepokojace - kolejny sposob na zwabienie naiwnych? Jesli to powazna propozycja prosze o kontakt: urszulaa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apila Re: Inteligentnych IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 03:09 Ja również..bo nie wierz kontakt apila@hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next Komu chcesz zrobić kawał ? IP: *.pl 04.01.03, 12:54 Ktoś podpadł inteligentnemu łodziakowi i ten podał jego telefon tutaj. To stary numer z wielu filmów. Teraz pracownicy będą nękać tego kto podpadł łodziakowi.... . A inteligentny łodziak będzie zacierał ręce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś