Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

a ja mam taki problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:16
    Bardzo lubię się uczyć. Kilka szkół (2 kierunki, kilka podyplomowych), kursy,
    warsztaty, seminaria, szkolenia itp. Uwielbiam chłonąć wiedzę. Pracuję cały
    czas od skończenia liceum, więc jakoś mogę udźwignąć koszt tej mojej nauki.
    Praca jaką wykonuję od kilku lat zupełnie mnie nie satysfakcjonuje, planuję
    złozyc wypowiedzenie. I w czym problem? Ciągle mam wrażenie że za mało wiem,
    że musze jeszcze się uczyć, że nie jestem dośc dobra. To będzie duzy problem
    przy szukaniu nowej pracy. Poza tym najchętniej tylko bym się uczyła. Czy
    ktoś też ma takie odczucia?
    Obserwuj wątek
      • Gość: addf Re: a ja mam taki problem IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.06, 10:49
        Ja proponuję pouczyć się jeszcze trochę i złożyć CV do NASA.
        • Gość: Rolf haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:35
          Dobra, albo odrazu na prezydenta :)
      • Gość: jacobs Re: a ja mam taki problem IP: *.brda.net 01.03.06, 13:41
        Może włącz się do prac nad Wikipedią. Tam jest bardzo dużo wiedzy ze wszystkich
        dziedzin, więc na pewno dużo się nauczysz. W dodatku można tę wiedzę samemu
        wzbogacać lub poprawiać. Poza tym spotkasz tam ludzi, którzy także bardzo lubią
        się uczyć.
        • Gość: kolargol Re: a ja mam taki problem IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.03.06, 15:03
          Wiesz - idz sie wysraj, good rada:). Pozdr.
        • Gość: lokargol Re: a ja mam taki problem IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.03.06, 15:04
          Wiesz idz sie wysra,,,. Pozdr.
      • iberia30 Re: a ja mam taki problem 01.03.06, 13:56
        to moze rozpocznij prace naukowa na ktorejs z uczelni ?
        • Gość: Karolina Re: a ja mam taki problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:46
          Gdyby nie było nepotyzmu na uczelniach.. (doktorat robię więc dla własnej
          satysfakcji)
          • Gość: jacobs Re: a ja mam taki problem IP: *.brda.net 01.03.06, 14:57
            Oczywiście, że dla własnej satysfakcji. Co z kogoś za doktor, jeśli nie robił
            doktoratu dla własnej satysfakcji?
            • Gość: Mikado Re: a ja mam taki problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:13
              Ja to właściwie mam odwrotnie. Lubię pracować i lubie swoją aktualną pracę a
              nie za bardzo lubię się uczyć. Tzn mam wyższe wyksztalcenie i często wyjeżdzam
              na szkolenia ale jak pomyślę ze miałabym wrócić do takiej regularnej dziennej
              nauki to mnie pokręca. Zdobywać wiedze taką przydatną do pracy to jak
              najbardziej lubię ale to co innego niż u Ciebie. Podziwiam i życzę powodzenia w
              NASA;-)
      • Gość: Karola Re: a ja mam taki problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:23
        Podziwiam, ja jestem przeszczęśliwa, że już nie muszę się uczyć!!
      • Gość: przyjaciel Re: a ja mam taki problem IP: *.atol.com.pl 01.03.06, 16:30
        weś sobie te słowa do serca "człowiek uczy sie przez całe zycie i tak głupi
        umiera"
        A co do pracy im bardziej będziesz szukać pracy tym bardziej będziesz
        dochodzić do wniosku że nic nie umiesz. zawsze będzie ci czegoś brakowało
        czegoś nie będziesz umieść. nie poświęcaj się tylko nauce korzystaj z życia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka