Gość: ja IP: *.toya.net.pl 10.03.06, 16:46 Czesc Czy ktos wie coś na temat tego banku, zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko Kierownika Placówki, a tu nic o nim nie słychać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: HSBC - Beneficial IP: *.jtb.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:58 Witaj, Znam ten bank, nie musisz się martwić :) Jest to duży bank angielski (ponoć na tamtym rynku równa się polskiemu PKO SA), do Polski wszedł zaledwie 2-3 lata temu. Pracuję w sklepie ze sprzętem Sony - tam właśnie udzielają kredytu na zakupy w tym banku. Jest OK. Na rozmowę na pewno możesz pójść! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający się Re: HSBC - Beneficial IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.06, 19:05 Bardzo dobry bank!!! w jakim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: HSBC - Beneficial IP: 84.13.72.* 11.03.06, 20:36 Tak, bardzo dobry bank. Ale dla tych po drugiej stronie - klientow. Pracujac tu nie zarobisz kasy, chyba ze jestes w top mamagement. To 2 grupa finansowa na swiecie, po City; myslisz ze dlaczego? Bo osczedzaja na wszystkim. Ale oprocz tego pracuje sie ok, bezstersowo, taka przechowalnia. Dodam ze pracuje w tzw. centrali. Good luck! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający się na rze Re: HSBC - Beneficial IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.06, 21:54 boisz się konkurencji?, koledzy ze studiów są zadowoleni z pensji i to wcale nie centrala - mnie zalezy na pracy własnie w HSBC - ale niestety Warszawa odpada - kończę studia i interesuje mnie gdzie ewentualnie jest jeszcze nabór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: HSBC - Beneficial IP: 84.13.72.* 12.03.06, 00:32 Absolutnie sie nie boje bo nie mam czego :-) Wiesz co mam na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: HSBC - Beneficial IP: 84.13.72.* 12.03.06, 00:40 Dodam w sekrecie, ze HSBC niebawem kupi jeden z polskich bankow, wiec Twoje szanse na zatrudnienie powinny teoretycznie sie zwiekszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający się na rze Re: HSBC - Beneficial IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.06, 10:37 jaki bank??? mam nadzieję że nie WBK ( chociaz to juz praktycznie zagraniczny bank)- ja w sumie jako Doradca Firmy nie moge narzekac ale szukam jeszcze lepszej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy Re: HSBC - Beneficial IP: *.toya.net.pl 14.03.06, 17:56 czy bez angielskiego jest szansa na prace w tym banku? Odpowiedz Link Zgłoś