Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

polonista chce się przekwalifikować ;)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 22:54
    otóż to. Jestem polonista, 16 lat w zawodzie, dodatkowo różne kursy i
    szkolenia - raczej wiązane z oświatą. Boje się, że stracę pracę - niz
    demograficzny w tym roku potworny... :0 Czy wiecie może jaka / oprocz uczeni
    sdzoieciakow/ w XXI wieku może wykonywać polonistka???????
    Pozdro A.
    Obserwuj wątek
      • zwierz.alpuhary Re: polonista chce się przekwalifikować ;) 18.03.06, 23:20
        kopirajter, gołstrajter, inny rajter
        • Gość: jj Re: polonista chce się przekwalifikować ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:29
          Poloniści są niedoceniani. Ot tak. Niby każdy dba o imAGE firmy, ale chyba
          niezupełnie. Wolą zatrudniać ekonomistów i bankowców.
          • Gość: mmm Re: polonista chce się przekwalifikować ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:51
            wydawnictwa - redakcja, korekta
      • merwinka Re: polonista chce się przekwalifikować ;) 19.03.06, 00:04
        polonista może robic wiele rzeczy, czego przykładem jestem ...
        Byłam już nauczycielką licealistów, pracowałam w dziale marketingu pewnej dużej
        firmy, cały czas robię korekty tekstów, a teraz pracuję w wydawnictwie:)
        W zasadzie to możesz robić wszystko, zalezy to tylko od tego, co lubisz:)
        • Gość: abotak Re: polonista chce się przekwalifikować ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 08:48
          Dzięki. Wasze wypowiedzi dodały mi otuchy i nadziei, ale w wydawnictwach juz
          próbowałam wcześniej, niby są zainteresowani, a potem patrzą w CV...I co, tylko
          szkoła? - pada pytanie. Ale jest to jakiś pomysł.
          • Gość: mmm Re: polonista chce się przekwalifikować ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 10:05
            szukają przecież nauczycieli do redagowania podręczników, skryptów itp.
      • Gość: aj Re: polonista chce się przekwalifikować ;) IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.06, 10:15
        Hej, polecam działy korekt w gazetach - kiedyś wyborcza poszukiwała; zresztą
        różne wydawnictwa do praca dla Ciebie; ale ja właśnie chcę się przekwalifikowac
        i uczyć w szkole ha ha
      • Gość: nebbia Re: polonista chce się przekwalifikować ;) IP: *.aster.pl 19.03.06, 12:35
        Dziennikarz, Pr- owiec :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka