Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bankowosc-sprzedaz

20.03.06, 15:41
    Pokusilam sie i wyslalam podanie do banku. Praca na stanowisku specjalisty
    ds/ obslugi klienta detalicznego, sprzedaz generalnie. Czy jest tu ktos kto
    wie na czym poelga specyfika pracy i ma jakies doswiadczenia w bankowosci,
    plisss help, niech mi ktos rozjasni. Bede wiedziec co mowic i na co zwrocic
    ich uwage.Wczesniej stycznosc z bankami mialam tyko jako klient. Zeby sie nie
    okazalo ze jest jak u shutego;)w zwale...jak kto czytal wie o co chodzi.
    Pozdrawiam.Pomozcie-jutro rozmowa!
    Obserwuj wątek
      • Gość: miki Re: Bankowosc-sprzedaz IP: *.olsztyn.mm.pl 20.03.06, 16:01
        Pracowałam w banku na stanowisku doradcy. Praca kojarzy mi sie z akwizycja.Masz
        plany sprzedazowe, ktore musisz zrealizować(jestes z nich
        rozliczana).Sprzedajesz karty kredytowe, rachunki, plany lokacyjne, lokaty,
        pożyczki itd.Oprócz tego nieustanne myślenie co zrobic żeby zwiększyć sprzedaż,
        roznoszenie ulotek w godzinach pracy.Nie wiem w jakim banku starasz sie o prace
        (jezeli mozesz to podaj nazwe).Musisz poczytac troche o danym banku, o tym
        jakie ma produkty w ofercie.
      • agasikk Re: Bankowosc-sprzedaz 20.03.06, 16:04
        Wyslalam do BGZ, boje sie zeby to nie bylo tak ze gdzies chodze i cos
        komus "wciskam" w dodatku mam noz na gardle, bo im wiecej czytam tym bardziej
        mi sie tak to kojarzy, w oddziale spoko ale wyszukiwanie klientow po jakichs
        firmach jak to czyni city bank:(A poza tym jak im powiem 2800brutto to bedzie
        akurat?
        • lowcadup Re: Bankowosc-sprzedaz 20.03.06, 16:23
          jak im tyle powiesz, to Ci odpowiedni plan sprzedażowy zorganizują i teoretycznie będziesz mógł tyle zarobić. Teoretycznie...;)
        • Gość: miki Re: Bankowosc-sprzedaz IP: *.olsztyn.mm.pl 20.03.06, 20:26
          W BGŻ pracowała moja znajoma.Podobno nie jest tak żle tz.plany są ale nacisk na
          ich realizacje mniejszy niz w innych bankach.GłOwnie przychodzili do niej
          emeryci i renciści z książeczkami oszczędnosciowymi.Ale co do zarobków..miała
          1000 zł netto.
      • Gość: ebank Re: Bankowosc-sprzedaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:23
        max 900 zł podstawy reszta to prowizja- daj se spokój
        • Gość: piotr Re: Bankowosc-sprzedaz IP: 83.238.231.* 20.03.06, 20:03
          jestem doradcą przedsiębiorstw - czyli inaczej chodzenie po firmach i
          namawianie - typowa akwizycja, szukam czegoś innego;nigdy juz nie pójde do
          banku więc bez złudzeń - uważam że to nie warto - podstawą sa tzw. plany
          sprzedażowe - nie zrobisz wiadomoo!!!! zastanwiam się nad przekwalifikowaniem
          ale straciłem chyba wiarę w siebie przez tę pracę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka