Gość: djw IP: *.ib.com.pl 13.12.02, 13:46 czy ktos z was wie cos na temat pracy na platformach , jakies namiary na firmy posredniczące, zarobki itd.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
legal.alien Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA 13.12.02, 18:18 W Europie takiej pracy nie ma i nie wierz komukolwiek, kto ci taka prace oferuje, ze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Australijczyk Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: proxy / 172.24.18.* 14.05.03, 04:45 Krzysiu! i inni ps. jeszcze jedna mala uwaga. Przegladajc rozne strony portalowe-"platform and gas -job offshore", mozecie spotkac sie z "bardzo pieknie zaprojektowanymi" stronami www.,ktore oferuja roznego rodzaju -wysylanie aplikacji do firm i pomoc w znalezlieniu -szybko pracy. Uwaga -sa to zwyczajne strony,ktore przy znajomosci komputera mozna sobie samemu opracowac. Wiekszosc tych-podajacych sie za "posrednikow" bedzie chciala pobrac :prowizje od np.$5 do czasmi az $1000. Jest to zwyczajne oszustow. Poniewaz zadna powazna firma-ktora jest w tym temacie nie pobiera -zadnych oplat za wysalnie do nich swojej aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Australijczyk Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: proxy / 172.24.18.* 15.05.03, 03:25 Jeszcze taka mala drobna uwaga. W roznych stronach-komputerowych, ofaruja swoje strony ,pieknie zaprojektowne, tzw"naganiacze" ktorzy proponuja za wplacenie od np.$5 do $1000 (nawet) informacje i wysylanie aplikacji do firm swiatowych -w dziedzienie platform wiertniczych i projektow gazowych. Uwaga dla wszystkich-jest to zwyczajne oszustwo, poniewaz kazda osoba prywatna, jezeli sama odnajdzie strony komputerowe danych firm, moze wyslac aplikacje bez posrednikow. Zadna powazna firma ktora, zajmuje sie projektami :paltform wiertniczych, projektow gazowych i tym podobnie ,nie pobiera za wyslanie zadnej oplaty. Zwyczajnie wystarczy wyslac aplikacje -poprzez komputer, (ewetualnie poczte) ( ale obecnie wiekszosc powaznych firm w tej dziedzienie ma swoje portalowe strony i wystarczy przeslac poprzez komputer swoja aplikacje), wyslana aplikacja znajdzie sie w komputerowej bazie danych danej firmy.I ewetualnie jezeli dana firma bedzie uwazala ze dany kandydat jest przydatny: czyli ma zawod i praktyke w tej materii, skontaktuje sie z dana osoba. Tak to w "wielkim skrocie" wyglada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaio re: platforma wiertnicza - praca IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.12.02, 22:38 jak powszechnie wiadomo Wlk. Brytania, Norwegia i Holandia nie leżą w Europie. podobnie jak Morze Adriatyckie i obrzeża Sycylii. to tak w nawiązaniu do przedmówcy. a dla szukających pracy w przemyśle naftowym polecam: caledonianoffshore.com/careerstartshere.htmllub www.workpipeline.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaio w pierwszym adresie wyciąć "lub" na końcu n/t IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.12.02, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djw Re: re: platforma wiertnicza - praca IP: *.ib.com.pl 14.12.02, 11:11 Kaio czy znasz moze kogos kto korzystal z tych adresow co podales, tzn.czy ktos wyjechal dzieki tym firmom?Bo widze ze tam chyba potrzebują samych spacjalistow Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Re: re: platforma wiertnicza - praca 17.12.02, 07:39 No wlasnie potrzebuja specjalistow. Poza tym, praca na europejskich platformach jest na tyle atrakcyjna dla Brytyjczykow i Norwegow, ze o zatrudnieniu cudzoziemcow nikt nie mysli. Czy wiesz jakie trzeba miec wogole kwalifikacje, zeby tam sie dostac!! Jakie kursy skonczyc!! Tam nie biora ludzi z "ulicy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: re: platforma wiertnicza - praca IP: *.softbank.pl 17.12.02, 14:54 Sprobuj Petrobaltic, Gdansk (maja dwie platformy). Pare lat temu wyslalem zpytanie do Caledoniana. Przyslali mi wtedy bzdet w rodzaju ankiety. Jako zalacznik do niej chcieli pare stowek w zielonych, a w zamian obiecywali, ze dopiero potem wpisza mnie do ichniej bazy danych. Miesiac temu przyslali mi cos identycznego i znowu chcieli "wpisowe". Najciekawsze, ze nie podaja wtedy zadnego numeru konta bankowego. Czlowieku, jak chcesz to dawaj sie nabijac w butelke i sobie z nimi koresponduj. Generalnie - firmy rekrutujace wszelkie zalogi nie biora z gory forsy. Przewaznie to te same, co szukaja ludzi na statki. Jak nie masz zadnych papierow kwalifikacyjnych, to i tak czeka Cie wydatek paruset zlotych na wykonanie roznych badan, kursow, szkolen i egzaminow na najnizsze nawet stanowisko. To juz nie te czasy, ze za darmo zatrudniales sie za "jarzynowca" zeby przejechac sie na druga strone oceanu. A jak myslisz, ze to lekki chleb, to jedz do Kazachstanu - tam tez mozesz trafic np do firmy niemieckiej, angielskiej czy kanadyjskiej. Ale za pare dolcow posiedzisz sobie tydzien na stepie i przyjrzysz sie co sie tam robi. Jak nie masz pojecia o tym jak samodzielnie ich znalezc na necie, to masz i tak male szanse, bo nie zrobisz testu na inteligencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaio platforma wiertnicza - praca IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.12.02, 09:25 swoją wiedzę o caledonian oparłem o wypowiedzi ludzi, z którymi miałem okazję pracować. nic nie wspominali o jakiś opłatach wpisowych - albo to było dla nich oczywiste, albo tych opłat po prostu nie ma. jednak jeśli ktoś żąda pieniędzy - trzeba taką ofertę po prostu zostawić: powszechną praktyką jest opłacanie badań lekarskich, szkoleń z zakresu bezpieczeństwa i innych potrzebnych certyfikatów przez firmę, która chce cię zatrudnić. praca nie jest łatwa i nie zauważyłem, żeby ludzie się o nią zabijali, tym bardziej, że to dla większości personelu rzeczywiście zarobki rzędu 2,5-3 tys. usd. podejrzewam, że jednak więcej jest ofert pracy (nie tylko dla specjalistów, sprzątać też ktoś musi) niż chętnych. poza tym do wypowiedzi xxx trudno coś dodać. bez angielskiego i inteligencji - zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mahalo Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: 213.195.187.* 17.12.02, 11:21 Taką pracę załatwia firma z Gdyni ale nie licz na nią jeśli nie znasz dobrze angielskiego,nie masz praktyki w branży np.rafineria co najmniej cztery lata,zdrowy jak ryba,no i trochę szczęścia ,wtedy możesz liczyć na pracę na platformie(ostatnio z tej firmy mieli nabór na platformę koło Włoszech).Jeśli Ci się to uda to wtedy możesz liczyć na zarobki od 2,500 do 3tys.dolarów.POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djw Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.ib.com.pl 17.12.02, 12:18 Mahalo masz moze namiary na tą firmę z Gdyni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.idea.pl 20.12.02, 17:00 www.admis.com.pl/pol_marp.html Chlopie, czy nie potrafisz wpisac np w Google paru wyrazow ??? W sekunde dostalbys w/w adres "linkowy" do roznych firm. Aktualnie jestem juz prawie emeryt i wlasnie pisze to z platformy, ale chyba bym nie chcial byc w tak nierozgarnietym towarzystwie. Przeciez tu jeden na drugim musi polegac w KAZDEJ systuacji, bo siedzisz na beczce nafty !!! Szczescia zyczy kominiarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: 62.233.163.* 20.12.02, 19:29 Gość portalu: XXX napisał(a): > <a href="http://www.admis.com.pl/pol_marp.html"target="_blank">www.admis.com.pl > /pol_marp.html</a> > Chlopie, czy nie potrafisz wpisac np w Google paru wyrazow ??? > W sekunde dostalbys w/w adres "linkowy" do roznych firm. > > Aktualnie jestem juz prawie emeryt i wlasnie pisze to z platformy, > ale chyba bym nie chcial byc w tak nierozgarnietym towarzystwie. > Przeciez tu jeden na drugim musi polegac w KAZDEJ systuacji, > bo siedzisz na beczce nafty !!! > > Szczescia zyczy kominiarz... Tak,tak właśnie piszesz z platformy co widać zresztą,wystarczy spojrzeć na twoje IP.Jestes kurewsko rozgarnięty prawie emerycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.idea.pl 21.12.02, 15:40 Gość portalu: verte napisał(a): > Gość portalu: XXX napisał(a): > > Tak,tak właśnie piszesz z platformy co widać zresztą,wystarczy spojrzeć na > twoje IP.Jestes kurewsko rozgarnięty prawie emerycie. Verte, Jak nie masz pojecia kiedy i dlaczego jest takie IP, to nie zabieraj glosu. Faktycznie jestem kurewsko rozgarniety prawie emeryt (38 lat na morzu). A przy tym czy musisz uzywac takiego chamskiego jezyka ? Dodatkowo - do Pytajacych o taka robote: chyba cala lista nazw agencji crewingowych z Trojmiasta i Szczecina, ale bez linkow, jest na stronie www.marynarzpraca.pl, podstrona Agencje Crewingowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.idea.pl 20.12.02, 17:14 Jeszcze dwa slowa - sam do tej pory tak nie probowalem. Wpisz do wyszukiwarki offshore crewing agencies i nacisnij enter a wywali ci tyle adresow, ze do konca roku bedziesz tylko pisal zgloszenia. Dzieki internetowi zaoszczedzisz na znaczkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coxy Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.02.03, 08:37 Powiem tylko tyle ,żę bez doswiadczenia(okolo5lat pracy przy wydobyciu ropy lub gazu)bardzo solidnego english nie mata co szukać chlopy.Aha no i szczescia przy znalezieniu takiej pracy.To smietanka do zlizania nawet dla norwega lub szweda,mimo bardzo cieżkiej harówy.pozdrawiam i zejdżta na ziemie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA 25.02.03, 11:31 To samo powtarzam od dluzszego czasu, ale jakos nikt nie chce wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.idea.pl 20.12.02, 17:31 offshoreguides.com/BOOK/23_scams_and_frauds.htm To sa przestrogi dla internetowych poszukiwaczy takiej roboty. Link do tego rozdzialu pisany jest czerwonymi literami, zeby co poniektorym zdjac bielmo z oczu A w ogole, to faktycznie tych adresow jest mnogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.proxy.aol.com 26.02.03, 06:14 w zeszlym roku spotkalem jednego czlowieka ktory twierdzil ze pracowal na platformie i byl brygadzista(?) ekipy spawaczy zlozonej z polakow.Mysle ze oni mieli byc zorganizowani przrez jakas firme na karaibach.Zaluje teraz ze sie tym nie zainteresowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 13:26 co wiesz o pracy na platformach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tengu Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.pekao.com.pl 28.02.03, 15:01 Gość portalu: djw napisał(a): > czy ktos z was wie cos na temat pracy na platformach , jakies namiary na > firmy posredniczące, zarobki itd.... Jakieś 9-10 lat temu skuszony perspektywą dużej kasy dość ostro szukałem informacji na ten temat. Większość firm pośredniczących oferowała za stosowną opłatą czysty bajer dla naiwnych (w tym niżej podpisanego). Kiedy zacząłem szukać tej pracy na własną rękę udało mi się skontaktować z jednym z największych światowych koncernów paliwowych. Bardzo szybko przysłali mi nie tylko odpowiedź jak i również kilka załączników wśród kórych znajdowały się: szczegółowa sześciostronicowa ankieta, draft kontraktu oraz ogólne warunki płacowe oferowane w zależnosci od zajmowanego stanowiska. Wygladało to prawie fajnie gdyby nie kilka drobiazgów: praca nie dotyczyła platform tylko barek paliwowych, wynagrodzenie wynosiło nie 600 DEM dziennie, tylko (na najniższym stanowisku - 3rd Marine Officer) 28 tys. GBP rocznie, czyli dużo mniej i najkrótszy kontrakt obejmował nie 2 miesiące tylko 7. Po rozmowie z ówczesną narzeczoną która skutecznie wybiła mi ten pomysł z głowy dałem spokój. Draft kontraktu trzymam w zakurzonym segregatorze. Jeśli ktoś chciałby jednak pójść w moje (niedoszłe) ślady, mogę podać bliższe informacje. Pozdrawiam (-) tengu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.use.pl 01.03.03, 22:08 Bardzo mnie zainteresowało to co napisałeś, i jeżeli nie masz nic przeciwko temu to chetnie bym chciał uzyskać od Ciebie "namiary" na tę firme, w której ubiegałeś się o pracę na platformie. Nie mam żadnych ograniczeń, a siedzenie w tym kraju i praca za 2000PLN miesiecznie już mnie zmęczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capote Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: utp.:* / 10.10.9.* 15.05.03, 09:47 3 rd marine officer- to znaczy durniu ze musiszm iec studia marynarskie skonczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBIN Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 00:20 NO,NO TO CIEKAWE CO NAPISAŁEŚ. JEŚLI NIE MASZ NIC PRZECIWKO TO PRZEŚLJ WIĘCEJ INFORMACJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.cku.pwr.wroc.pl 04.03.03, 16:08 mozna wiecej szczegolow? najlepiej na priv. coneser@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.witnica.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 23:28 Gość portalu: Gosc napisał(a): > mozna wiecej szczegolow? najlepiej na priv. coneser@op.pl CO DO TEJ ZANIECHANEJ PRACY NA PLATFORMIE. pROSZE O WIECEJ KONKRETÓW.torus21@poczta.onet.pl z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.ipt.aol.com 30.03.03, 03:02 Nie daj sobie robic wody z mozgu-przejrzalem ten shit tutaj-tylko jeden z podanych przez forumowiczow linkow jest w miare wlasciwy.Nie obcyndalaj sie tylko w wyszukiwarce(ja uzywam InternetExplorer)wpisz po prostu "oil drill platforms"-wypierdoli ci kilka tysiecy stron,ktore trzeba jednak szczegolowo czytac(bedziesz mial zajecie na kilka miesiecy)-wiekszosc z nich zajmuje sie "rekrutacja" na znanych juz chyba zasadach-(najpierw plac,a my cie umiescimy na liscie)-z tymi nawet "stukac" nie warto-obiecaja ci co tylko chcesz ,ale najpiewr chca ci zedrzec "skore z dupy"(stawka od 800-1200 $za "rejestracje")-tym najlepiej odpisac,ze owszem zgadzasz sie na oplate-ale PO zalatwieniu pracy(mozesz im placic odpowiednia dzialke miesiecznie)-wiecej sie nie odezwa-z pozostalymi mozesz prowadzic negocjacje-jesli jestes technikiem-pisz smialo,ze masz skonczony college-te ichnie "inzyniery" maja problemy z ulamkami-a powierzchni kwadratu z glowy ZADEN nie wyliczy-jeslis inzynier-pisz,ze masz doktorat-ci durnie nie poznaja sie-jesli umiesz cokolwiek z programowania komputerowego-podawaj ze jestes SPECJALISTA-poza Krzemowa Dolina malo gdzie mozna spotkac tu prawdziwego fachowca-bez kalkulatora ZADEN Jankes sobie nie poradzi!!Widzialem juz takich "orlow" dla ktorych podniesienie 2,5 do kwadratu wynosilo 5!!!-wiec glowa do gory i probuj-ja ze swej strony takie tylko sobie jaja z poszukiwaniem pracy robie-po prostu z nudow-ale tobie zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.mm.pl 03.04.03, 00:10 Bez przesady, gosc z 5 letnim stazem w rafinerii nie pojdzie pracowac jako sprzątaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.petrobaltic.com.pl 10.04.03, 10:20 Gość portalu: tengu napisał(a): > Wygladało to prawie > fajnie gdyby nie kilka drobiazgów: praca nie dotyczyła platform tylko barek > paliwowych, wynagrodzenie wynosiło nie 600 DEM dziennie, tylko (na najniższym > stanowisku - 3rd Marine Officer) 28 tys. GBP rocznie, czyli dużo mniej i > najkrótszy kontrakt obejmował nie 2 miesiące tylko 7. To nie do konca tak: na platformach pracuje sie najczesciej w systemie 4tyg/4tyg (czyli miesiac na morzu i miesiac na ladzie - placone masz tylko za pobyt na morzu, czyli: 600 DEM/dzien x 180 dni x 1,7 PLN = 183600 PLN (z parytetu 1 DEM = ok. 1,7 PLN) natomiast 28000 GBP x 6,1 = 170800 PLN wiec roznica w rozliczeniu rocznym niewielka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.localdomain / 192.168.21.* 29.04.03, 15:05 (-) tengu "Jeśli > ktoś chciałby jednak pójść w moje (niedoszłe) ślady, mogę podać bliższe > informacje." > Pozdrawiam > Cytat jaki zamieściłem jest wycięty z jednej z twoich wypowiedzi Proszę cię o kontakt SPRAWĄ PRACY NA PLATFORMIE WIERTNICZEJ JESTEM ZAINTERESOWANY NAJMOCNIEJ JAK TO TYLKO MOŻLIWE ROBERT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 09.12.03, 13:51 jak mógłbyś to prześlij mi to na mój adres sieniol@poczta.onet.pl jestsm ciekawy tej propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: server:* / 192.168.26.* 07.05.03, 15:57 Jeśli ktos ma namiary na jakieś sensowne firmy związane z platformami wiertniczymi to bardzo bym prosił.Mój e-mail:autokrzysio@wp.pl.Jestem jak najbardziej zainteresowany tą pracą jak również pracą na statkach.Jeśli macie namiary to poproszę.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Drogi autorze tego postu.. IP: proxy / 10.102.68.* 30.04.03, 12:40 ..jakie masz kwalifikacje i jakiej pracy szukasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Potrzebuję namiarów na firmy zajmujące się tym IP: server:* / 192.168.26.* 07.05.03, 16:00 Jeśli macie jakieś namiary na firmy zatrudniające na platformy lub też na statki to proszę przyślijcie mi je na e-maila:autokrzysio@wp.pl.Z góry serdecznie dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Australijczyk Re: Potrzebuję namiarów na firmy zajmujące się ty IP: proxy / 172.24.18.* 14.05.03, 03:48 Gość portalu: Krzyś napisał(a): > Jeśli macie jakieś namiary na firmy zatrudniające na platformy lub też na > statki to proszę przyślijcie mi je na e-maila:autokrzysio@wp.pl.Z góry > serdecznie dzięki Daleki Krzysiu!!! i inni Przegladajc sobie czasmi polskie portale, "wpadlem" na ten temat. Z tego co wnioskuje : nie masz kompletnie doswiadczenia, nie posiadasz odpowiedniego wyksztalcenia -technicznego.Nie jest to moja krytyka w stosuku do ludzi chcacych pracowac na platformie wiertniczej. Ale proponuje zejsc na zwyczajna na ziemie. Moge Tobie podac setki stron komputerowych: gdzie znajdziesz bardzo duzo stron polaczonych z tym tematem: www.off shore gas platform job.jednak jezeli nie jestes: senior pipeline Engineer Lead Electrical/Instrumental Enginner Senior Civil/Structual Engineer Mechanical Piping Desinger Engineers&Designers i tak dalej to musze Tobie wyjasnic ze, nawet jezeli wyslesz 1000 aplikacji do danych firm za garnica ,to otrzymasz odpowiedz grzecznie..prosze czekac. Czyli grzeczna odpowiedz-na nie. Jezeli chodzi o inne zawody: np. kucharz, czlowiek do sprzatnia, i tak dalej sa obsadzone przez miejscowych ludzi. Czyli ludzi ktorzy w danym kraju zyja i mieszkaja.Nikt, z tego co wiem nie zatrudni np. sprzatacza z innego kraju. Tak wyglada brutalna rzeczywistosc. Jezeli jestes jednak z wyksztalcenia,inzynierem ( czytaj powyzej) masz szanse ( ale tez w tym przypadku -potrzeba wiecej -niz troche szczescia.) Zycze powodzenia i ewtualnie ukonczenia studiow, lub szkoly technicznej w tej dziedzinie. Pozdrawiam z innego kontynentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trucker Re: Potrzebuję namiarów na firmy zajmujące się ty IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 08:13 A ja na szczescie ,mam w dupie platformy.Ale wydobywajcie ropke,zeby bylo o tankowac.Pozdrawiam przyszlych platformersow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: 217.153.14.* 15.05.03, 13:39 w Polsce sa dwie platformy: podanie na stronach firmy PETROBALTIC, : www.petrobaltic.com.pl, praca 2tyg na 2tyg, Odpowiedz Link Zgłoś
tomide Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA 16.06.03, 20:15 Załóżmy, że staram się o pracę na platformie. Czy wada wzroku (okulary/ szkła kontaktowe) mnie eliminuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: 80.51.240.* 26.08.03, 11:24 mam pytanie tak was czytam i dochodze do wniosku ze coniektozy z was maja moze jakies pojecie wiec do tych kieruje moje pytanie czy np ktos taki ma szanse na prace na platwormie; technikum mechaniczne skonczone matura 22lata ,uregulowany stosunek do wojska ,podwojne obywatelstwo polskie i niemieckie ,zdrowy znalomosc angielskiego srednia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: PLATFORMA WIERTNICZA - PRACA IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 09.12.03, 10:57 Ja tez szukam. Niewiem jak długo męczysz się z tym ale jak byś miał dobre rady to mógł byś się nimi podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś