Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

VOLVO - o co tu chodzi ?

14.04.06, 20:17
    http://ogloszenia.pracagazeta.pl/texis/jobsearch/details.html?id=4433601248b2b0&qField=All&qCity=krak%C3%B3w&qState=ma%C5%82opolskie&qCountry=Poland&qInd=gazetapracacategorybudownictwo&qSort=slut&qMatch=all&pp=50&view=2&page=1

lokalizacja Kraków, Małopolska
    ale piszą w ogłoszeniu o Wrocławiu

no i w branży budownictwo, ale coś mi nie gra tutaj - przecież oni sprzęt produkują

poza tym z ogłoszenia wynika, że nic od kandydata nie wymgają, ale też nic nie oferują

o co chodzi w tym ogłoszeniu ?

czy to może bezpłatny staż dla techników dentystycznych ?

czy mogę z tego wnioskować, że jeśli wyślę im swoje CV, to w perspektywie czeka mnie rozmowa z matołami o jakimś IQ (optymistyczny szacunek) równym 1/2 mojego ?
    Obserwuj wątek
      • noteb jeszcze raz link 14.04.06, 20:21
        przepraszam, rozjechał się

tnij.org/volvo
      • Gość: kolargol Re: VOLVO - o co tu chodzi ? IP: *.os1.kn.pl 14.04.06, 20:39
        To że duża i znana firma to nie zawsze oznacza ze sa na poziomie - zazw. im
        większa tym większe gó..!
        • noteb Re: VOLVO - o co tu chodzi ? 15.04.06, 19:09
          Gość portalu: kolargol napisał(a):

> To że duża i znana firma to nie zawsze oznacza ze sa na poziomie - zazw. im
          > większa tym większe gó..!

no tak, ale tu nie chodzi o pracę dla kogoś z ulicy, kto po 2 tygodniowym szkoleniu osiąga 95% umiejętności do pracy, tylko o bardzo konkretnego speca

jak oni sobie wyobrażają znalezienie kompetentnego i komunikatywnego (wymogi z ogłoszenia) kandydata, przy takim ogłoszeniu na odp....l się ?

czy to może jest wina zlecenia rekrutacji niepełnosprawnym umysłowo amatorom z IPK sp. z o.o. ?

• Gość: xxx Re: VOLVO - o co tu chodzi ? IP: *.c31.msk.pl 18.04.06, 11:38
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=33089190&a=40213969

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka