Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

skończyły mi się...

IP: *.atol.com.pl 20.04.06, 13:34
    pomysły na poszukiwanie pracy. czy to normalne? nie mam juz ochoty na
    szukanie pracy. czytam ogłoszenia i dochodzę do wniosku że do niczego sie nie
    nadaję.
    Obserwuj wątek
      • Gość: alleluja Re: skończyły mi się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:18
        ja bym zalozyl konkurencyjna firme do atola bo to co oni wyprawiaja to wybacz
        hehe, szybko ich wymieciesz z rynku!
      • agata_s2 Re: skończyły mi się... 20.04.06, 21:51
        Nie wiem z jakiej części Polski pochodzisz, ale kurcze nie przejmuj się, ja też
        kiedys dawno temu byłam na bezrobotnym (dla mnie 2 miesiące takiej stagnacji to
        była gehenna), nie miałam siły na nic. A później jakoś to poszło, może nie
        rewelacyjna praca, nie rewelacyjne zarobki, ale idzie. Jeżeli tego nie
        próbowałeś, to sugeruję:
        - Urząd Pracy (zawsze coś - może Cię na jakiś kursik wyślą podnoszący kwalifikacje.)
        - ogłoszenia Gazety Praca (też mogą być pomocne)
        - firmy rekrutujące
        - jeżeli wiesz, jako kto chcesz pracować, lub chociaz masz kwalifikacje do
        wykonywania jakiejś pracy to startuj też do firmy, która się tym zajmuje.
        - i nie bój się podjąć pracy poniżej kwalifikacji, bo to może być szybka
        trampolina (po tym moim dwumiesięcznym bezrobociu poszłam do pracy za takie
        grosze, że nawet nie chcę mi się tu tego umieszczać, ale później było już tylko
        lepiej - z resztą teraz też uważam, że zarabiam stanowczo za mało i przemyśl
        sobie również to, czy lepiej robić cokolwiek i zarabiać choćby mało czy siedzieć
        w domu i płakać??)
        Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka