Gość: wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 19:50 Chciałbym wyjechać do pracy w Holandii czy może ktoś polecić mi dobrą agencje z jaką można wyjechać do pracy w Holandii? Otto, NL Jobs, East Staff? itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Halo? Re: Praca w Holandii? IP: *.legnica.vectranet.pl 28.02.09, 22:09 A jako kto szukasz pracy,bo mój mąz też. Wysyłał bezpośrednio do Holandii,ale albo brak miejsc albo zero ospowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Praca w Holandii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.09, 14:11 w sumie nie ma to dla mnie większego znaczenia może być magazyn, hurtownia, ogrodnictwo itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliazal1 Re: Praca w Holandii? 01.03.09, 17:34 moj brat jest w holandii na praktyce dopiero 2 tyg, a ma być 6 ale moze wrócic za tydzien lub dwa bo pracy nie ma, pisał że inny POlak który tam normlanie pracuje ma isc na 3 tyg na urlop przymusowy... chyba nie ma po co tam jechać póki co, ale życze powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś