Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kto lubi swoja prace

IP: 194.106.193.* 01.06.06, 22:46
    Zastanawiam sie ile jest ludzi, którzy na prawde lubia swoją prace. Generalnie
    słysze sporo negatywnych opinii, dużo narzekań. Ale na co właściwie ludzie
    narzekają? Na szefów i innych wsłpracowników czy na sama prace - zajecie, t
    co robia.
    Ja naleze do tych, którzy nie lubili ani swojeo szefa - własiwie szefowej -
    wstretne te baby potrafia byc co sie dopchaja do wysokich stanowisk (ale
    faceci tez) ani pracy - kiblowalam po kilkanascie godzin w korporacji.
    Wyjatkowo nieprzystosowana społecznie ze mnie istota:) No i mordega straszna
    była. Ale juz sobie z tym poradzilam. Zaczynam swoj biznes, hih
    Obserwuj wątek
      • Gość: beti22 Re: kto lubi swoja prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:00
        Gratuluję. Ja nie lubiłam charakteru pracy jaki wykonywałam (praca na poczcie
        przy okienku) straszne użeranie się z klientami i złożyłam wymówienie. Wszyscy
        pracownicy są tacy zrezygnowani. Pracowała tam dziewczyna, która rok temu
        magistra zrobiła i co ?? wory wiązała na zapleczu to samo kolega z magistrem i
        drugą rozpoczętą szkołą. Ja jestem studentką i też nie miałam zamiaru dłużej
        znosić pogardy ze strony klientów wobec mnie. Z resztą każdemu szacunek się
        należy. Teraz szukam pracy, a jak przez rok nie znajdę to albo własny biznes
        (mam już plan) albo wyjazd za granicę. Jeszcze zobaczę. Pozdrawiam.
      • seth.destructor Re: kto lubi swoja prace 02.06.06, 00:43
        Ja lubię, ale ja pracuję w UK, płacą mi dobrze, a szefowe są seksowne.
      • Gość: kk Re: kto lubi swoja prace IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 02.06.06, 04:40
        ja lubia swoja prace, a jesli ktos nie lubi - to wpolczuje jemu (lub jej ) i
        pracodawcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka