zielona_wrona 03.07.06, 22:38 Proszę o informację, ile zarabia specjalista do spraw podatkowych (dotyczy optymalizacji podatkowej, nie czystej księgowości) w Wawie, Łodzi. Pracuję od 10 lat w organch podatkowych, jako radca prawny od 4 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funia222 Re: Radca prawny, specjalizacja podatki 31.07.06, 13:12 Również interesuje mnie wynagrodzenie specjalisty ds. podatkowych - Kraków - kilkuletnie doswiadczenie w branży. Bardzo proszę eksperta o informację i z góry za nia dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Specjalista do spraw podatków 07.09.06, 12:50 też interesuje mnie takie stanowisko w wielkiej firmie - osoba z kilkuletnim doswiadczeniem w najwiekszych firmach konsultingowych. jakich zarobków można się spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: Specjalista do spraw podatków 13.09.06, 19:36 - osoba z kilkuletnim > doswiadczeniem w najwiekszych firmach konsultingowych moze sie czepiam ale chyba z doswiaczeniem to sie ma rozeznanie? 10000 brutto w duzej firmie w wawie 15000 Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.jakubowska Re: Radca prawny, specjalizacja podatki 11.09.06, 08:19 Witam, Przykro mi, ale nie jestem w stanie pomóc w przypadku tego stanowiska. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
boobart Re: Radca prawny, specjalizacja podatki 13.09.06, 19:23 Pracowałem jako specjalista ds. podatków we Wrocławiu. Wcześniej miałem 6 letnie doświadczenie w aparacie skarbowym (jestem prawnikiem, ale nie jestem radcą prawnym). Pracowałem w bardzo dużej firmie + byłem na rozmowie w innej bardzo dużej i wiem, że zarobki mogą wynosić od 3 do 7 tyś netto miesięcznie. Myślę, że 4-5 tyś netto jest stawką godziwą. Aha, w tych firmach była duży nacisk na angielski - mam FC. Odpowiedz Link Zgłoś