GoĹÄ: marek IP: 195.116.35.* 11.08.06, 09:16 witam:) bylbym wdzieczny za informacje jak sie pracuje w koncernie vattenfall:) atmosfera, place, jakies szkolenia , rozwoj, . itp. :) dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ruda Re: Vattenfall IP: 194.106.193.* 11.08.06, 11:34 ja tez szukam takich informacji. Maja fajnie zrobiona stronke internetową, dzieje sie sporo projektów marketingowo - prowskich. Ciekawe jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Vattenfall IP: 195.116.35.* 27.09.06, 12:40 i naprawde nikt nic nie wie:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: johniee Re: Vattenfall IP: *.pszczynska.silesianet.pl 27.09.06, 22:07 pracuje sie w systemie 8h... na papierze, w realu siedzi sie o wiele dluzej, multum papierowej roboty, bez wzgledu w jakim dziale sie pracuje, do tego: weekend bez dokumentow, robienia prezentacji to weekend stracony! owszem mozliwosci kariery sa, szkolenia sa, wyjazdy, staze zagraniczne itd, placa niczego sobie... ale przy okazji wszedobylski STRES... dziekuje:) i pozdrawiam:) aha...struktura firmy zmienia sie z dnia na dzien, dzis prezesem jestem, jutro nie jestem... ZEBRA NA PASACH:) Odpowiedz Link Zgłoś