Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bph-jaki pracodawca?

IP: *.e-wro.net.pl 26.08.06, 14:24
    proszę informacje na temat warunków pracy w bph?
    Obserwuj wątek
      • Gość: rozgwiazda Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.e-wro.net.pl 26.08.06, 17:44
        nikt nic nie wie?
        • Gość: rozgwiazda Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.e-wro.net.pl 27.08.06, 20:10
          up
      • Gość: agatka Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.chello.pl 27.08.06, 20:25
        a na jakim stanowisku?
        • Gość: rozgwiazda Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.e-wro.net.pl 27.08.06, 21:20
          doradca klienta
          • Gość: rozgwiazda Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.e-wro.net.pl 28.08.06, 19:39
            UP
            • Gość: rozgwiazda Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.e-wro.net.pl 29.08.06, 20:13
              nikt nic nie wie?powiedzcie coś!proszę bo nie wiem czy decydować się na zmianę
              pracy!
              • torpiczka Re: bph-jaki pracodawca? 29.08.06, 20:15
                może spróbuj na forum "Warszawa"
              • Gość: rozgwiazda Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.e-wro.net.pl 02.09.06, 09:37
                up
      • Gość: Lucky Luke Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:38
        Cześć. Akurat w tym wątku mogę sie wypowiedziec ponieważ zaraz po studiach
        odrzuciłem propozycje pracy na to stanowisko. Na studiach pracowałem przez
        prawie 2 lata na umowe-zlecenia w oddziale detalicznym BPH. Moge powiedziec ze
        patrząc z perspektywy czasu jako studencką prace to była całkiem ciekawa i
        wartościowa, mam na mysli przede wszystkim to co sie nauczyłem i dowiedziałem a
        także bardzo fajna atmosfere pracy. Jednak istnieje ciemna strona jaka były
        wszechobecne plany sprzedazowe i bezlitosne ich egzekwowanie przez "górę". To
        było nie do zniesienia!!!! Nikt nie doceniał starań tylko liczyła się po
        trupach realizacja tych planów kosztem wszystkiego przede wszystkim wykanczania
        sie miedzy soba pracowników-kolegów. Ze strony finansowej znam lepiej płacące i
        doceniające swoich pracowników banki. Ja sie nie zdecydowałem i to był tylko
        mój wybór i nie mam zamiaru nikogo przekonywac. Ja jestem zadowolony i nie
        załuje. Jak macie jakies konkretne pytania moze bede mogł pomoc. Pozdrawiam
        • Gość: rozgwiazda Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.e-wro.net.pl 29.08.06, 21:26
          ogólnie słyszy się ,że w bankach jest mobing, czy w bph również? jakie były
          Twoje odczucia? czy te plany sprzedażowe sa realne? czy doradca klienta również
          ma pozyskiwac klientów czy tylko obsługiwać tych przychodzących do oddzału?
          • Gość: Lucky Luke Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:24
            Zjawisko mobbingu w bankach zdaza sie równiez tak jak w innych instytucjach.
            Duzo zalezy od postawy przełozonego czyli dyrektora oddziału banku. Plany
            sprzedazowe raczej odbiegaja od realności choc zdaza sie cud i jest mozliwosc
            osiagniecia powyzej 100% planu :D. Co do ostatniej kwestii to doradca klienta
            nie dosc ze ma wszystkich szybko i sprawnie obsłuzyc to PRZEDE WSZYSTKIM ma jak
            najwiecej SPRZEDAĆ. Jesli ktos mowi i przekonuje ze jest inaczej to KŁAMIE!!!!
            Dlatego nie jestem pracownikiem banku tylko innej instytucji finansowej :D
            • Gość: rozgwiazda Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.e-wro.net.pl 30.08.06, 18:43
              dzięki za informacje,a jak kształtują się zarobki? może ktoś jeszcze to mi
              powie?
              • Gość: Lucky Luke Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:51
                Doradcy Klienta z 5-8 letnim stazem wyrabiajacy prawie zawsze plany mieli 2100-
                2500 brutto oczywiscie wszyscy z wyzszym wykształceniem.
                • Gość: rozgwiazda Re: bph-jaki pracodawca? IP: *.e-wro.net.pl 31.08.06, 21:02
                  dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka