Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Lidlu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:03
    Mam pytanie odnośnie pracy w lidlu,jakie są warunki,jakie
    wynagrodzenie,atmosfera.Wiem, ze oferuja niepelny etat,6 godzin,ale czy
    faktycznie tyle czasu sie pracuje,czy to tylko kit.Proszę napiszcie jesli coś
    wiecie.
    Obserwuj wątek
      • aja38 Re: Praca w Lidlu 17.09.06, 23:53
        a ja tez jestem ciekawa
      • Gość: Kierownik Regionu Re: Praca w Lidlu IP: *.os1.kn.pl 25.11.06, 19:24
        Będziesz orać jak Murzyn na plantacji bawełny w Karolinie Południowej. Jak mi
        palety napojów i piw nie będą stać równiuteńko (maksymalne wahnięcie do 5mm) to
        na magazyn i po godzinach miażdzenie wszystkich kartonów ze sklepu, albo miotła
        i parking z petów wysprzątać. A jak się nie spodoba to kupa w zad i następny
        proszę....
      • Gość: kasia Re: Praca w Lidlu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:36
        Tam, gdzie ja bylam pare miesiecy temu to: w zyciu nie mialam 6 godzin (praca po
        8 - 10 godzin, ale placa za nadgodziny, tyle, ze sa obowiazkowe, zalezne od
        widzimisie przelozonego). Atmosfera fatalna, przynajmniej tam gdzie bylam. Jak
        masz wlasne zdanie na jakis temat to dowalaja Ci najgorsze zadania. Najlepiej
        rob i sie nie buntuj. Jednym slowem: nie polecam. Ja dostaje gesiej skorki na
        mysl o tej pracy. Co prawda placili troszke wiecej niz w innych marketach, ale w
        zamian mysla, ze im wszystko wolno. Przynajmniej dla nowych pracownikow.
        Zasuwanie na okraglo, czasami nie ma nawet kiedy usiasc i zjesc sniadanie, a
        przerwa powinna byc przeciez obowiazkowa. Jest to fizyczna, ciężka praca. Nie
        wiem czy w kazdej placowce jest tak samo, ale u mnie tak bylo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka